به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در این نشست، حجتالاسلام والمسلمین مسجدجامعی با اشاره به شرایط پیش و پس از نگارش کتاب در دنیا، اظهار داشت: لازم است به شرایط و تحولات پس از نشر کتاب هم توجه و تحلیلهایی را ارائه کنیم.
وی در خصوص مسیحیان آمریکای لاتین و تفاوتهای موجود بین تفکر مسیحیت ارتدوکس و کاتولیک و مسیحیان خاورمیانه توضیحاتی ارائه کرد و دو هدف اصلی خود در نگارش کتاب «مسیحیان و روزگار جدید» را طرح موضوعات مهم و چگونگی سیاست گذاریها در قبال شرایط کنونی حاکم بر جهان برشمرد.
این نویسنده افزود: کتاب «مسیحیان و روزگار جدید» در زمان نگارش، تازهترین تحولات جهان را در نظر داشته و در چند سال اخیر تحولاتی در جهان پدید آورده است. از جمله وقوع بهار عربی در کشورهای عربی و اینکه بهترین شیوه و روش در گفتوگوی اسلام و مسیحیت چگونه قابل اجرا بوده که امام موسی صدر آن روش را با وجود فضای چندگانه در لبنان، اجرایی کردهاند.
وی بیان کرد: مهمترین وظیفه جمهوری اسلامی ایران در قبال شرایط بینالمللی، اتخاذ یک سیاست دینی متوازن در قبال ادیان مختلف است که مسیحیت، بودیسم، هندوئیسم و ... یکی از مهمترین بخشهای سیاست خارجی تلقی میشود.
حجتالاسلام والمسلمین مسجدجامعی در ادامه سخنانش، گفت: تحولات ایجاد شده در آسیای جنوب شرقی، لزوم اتخاذ سیاست مناسب از جانب جمهوری اسلامی ایران در قبال شرایط کنونی را میطلبد.
محمدصادق امینی، دبیر نشست درباره شخصیت و تجربیات و سوابق علمی و عملی حجتالاسلام والمسلمین محمد مسجدجامعی و همچنین، برخی از مطالب اصلی کتاب «مسیحیان و روزگار جدید» گزارشی ارائه کرد.
عادل خانی، مدیرکل آسیا ـ اقیانوسیه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به بیان مطالبی در باره کشور چین و شرایط مسیحیت و ادیان در چین ارائه داد و سایر کارشناسان حاضر در نشست نیز نقطه نظرات خود را پیرامون مطالب کتاب و مباحث مطرح شده، مطرح کردند.
انتهای پیام