اکبر قربانی روز چهارشنبه یکم شهریور در حاشیه بازدید از شرکت تولید کننده دستگاه حفاری مغزهگیری تمام هیدرولیک، افزود: تکنولوژی ساخت این دستگاهها تنها در انحصار کشورهای آمریکا، کانادا، استرالیا، سوئد، ترکیه و چین است که از این پس ایران نیز صاحب این توانمندی خواهد بود.
وی با بیان این که از دستگاه های مغزه گیری در نمونه برداری از لایه های زیرسطحی زمین استفاده می شود، ادامه داد: لایه های زیر سطحی زمین در واقع شامل سنگ و توده خاک است که برای شناسایی، آنالیز و بررسی سنگ و خاک، این روش با استفاده از دستگاه حفاری هیدرولیک کاربرد زیادی دارد.
قربانی گفت: به طور کلی نمونه های حاصله از روش مغزه گیری با استفاده از دستگاه حفاری مغزه گیری هیدرولیک شامل دو شکل پودری و میله ای است.
وی اضافه کرد: با توجه به فرسودگی ناوگان دستگاههای حفاری مغزه گیری کشور و نیاز مبرم معادن به این دستگاه، این شرکت به منظور جلوگیری از خروج ارز و پاسخ به نیاز بخش اکتشافات معادن، اقدام به احداث واحد تولید دستگاههای حفاری مغزه گیری تمام هیدرولیک با قابلیت حفاری تا عمق ۲۰۰۰ متر با شراکت شرکت ترکیهای کرده است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره صنعت، معدن و تجارت آذرشهر، سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت آذرشهر با اشاره به اهمیت بومی سازی تکنولوژی های پیشرفته در استان افزود: با توجه به تحولاتی که در بخش معدن ایجاد شده تامین زیرساخت ها و ماشین آلات مورد نیاز معادن یکی از ضروریات در این بخش است که بومی سازی این تجهیزات موجب توسعه روزافزون در این حوزه خواهد شد.
انتهای پیام