پیمان شکرزاده در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: تعامل خوبی در سطح شهرستان وجود دارد که سبب شده تقاضاهای مردمی در حوزه شهری محقق شود، خدمات زیادی باید در گلپایگان انجام شود، اما شرایطی که بر اقتصاد کشور حاکم است بهطور مستقیم شهرداریها را تحت تأثیر قرار میدهد. باید بر اساس منابعی که داریم کار کنیم، اما همواره تلاشمان بر این بوده وعدههایی را که میدهیم به بهترین شکل عملیاتی کنیم، درصدد امیدآفرینی هستیم و تمام تلاش خود را برای خدمترسانی و توسعه همهجانبه شهر به کار بستهایم.
وی ادامه داد: بودجه سال جاری شهرداری گلپایگان با احتساب جذب مشارکت سرمایهگذاری بالغ بر هزار میلیارد تومان است، میزان بودجه یک پیشبینی است، اما مجموعه شهرداری گلپایگان از هیچ تلاشی برای تحقق این بودجه دریغ نخواهد کرد. ۷۰ درصد این بودجه که قرار بود از طریق بخش سرمایهگذاری تأمین شود تا ۳۱ شهریور محقق خواهد شد و تحقق مابقی بودجه طبق برنامه زمانبندی پیش رفته است. سال گذشته ۸۰ هزار متر در معابر و خیابانها روکش و آسفالت انجام دادهایم، اما امسال آسفالت و روکشی که انجام خواهیم داد در متراژ ۷۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش خواهد داشت. در سال گذشته بیش از هزار تن قیر دریافت کردیم و قرار است آن را در سال جاری با توزیعی عادلانه در سطح شهر مصرف کنیم.
شهردار گلپایگان گفت: خیابان امام خمینی(ره) اصلیترین خیابان شهر گلپایگان است، اما نا زیبایی در آن بیداد میکند، جلسات مکرری برای زیباسازی این خیابان برگزار کردیم. در سال جاری با بودجهای بیش از ۹ میلیارد تومان بلوک فرش، زیباسازی و نورپردازی خیابان امام خمینی(ره) انجام خواهد شد، بعد از اجرای این طرح در تردد وسایل نقلیه در این خیابان هیچگونه تغییری ایجاد نخواهد شد و تنها سیما و منظر آن را بهبود خواهیم بخشید. افزایش ایمنی پارکها در بخشهای مختلف از جمله احداث چاه ارت، افزایش ایمنی وسایل بازی کودکان و ستهای ورزشی را در دستور کار داریم و با نامهنگاری از اداره استاندارد خواستیم کارشناسی لازم را در این بخش انجام دهند. همچنین بانک اطلاعات تأسیسات شهری به منظور پشتیبانی و نگهداری بهتر تا پایان سال تکمیل خواهد شد.
تمام قد کنار سرمایهگذاران خواهیم بود
شکرزاده افزود: ساختمان فعلی شهرداری پاسخگوی نیاز شهرداری نیست و سبب شده شاهد پراکندگی خدمات باشیم و مردم به زحمت بیفتند. با ساخت فضای فیزیکی جدید شهرداری علاوه بر حل این مشکلات، بخشی از ساختمان فعلی به فرهنگسرا تبدیل خواهد شد. ساخت استخر ارتباط مستقیم و غیرمستقیم به شهرداری ندارد، اما در پروژه سرمایهگذاری مهستان علاوه بر سالن آمفیتئاتری با ظرفیت ۹۰۰ نفر یک استخر هم در نظر گرفته شده و اولویت اجرای این پروژه ساخت استخر خواهد بود تا بخشی از مشکلات شهرستان حل شود.
این عضو کارگروه ملی سرمایهگذاری شهرداریهای کشور، خاطرنشان کرد: برخی از موانع سرمایهگذاری خارج از شهرداری است و مربوط به موضوعات کشوری است، اما آنچه مربوط به شهرداری باشد را حل میکنیم و امیدواریم ادارات مختلف از جمله راه و شهرسازی و... نهایت همکاری را با ما داشته باشند. تمام تلاش ما این است که راه را برای سرمایهگذاری تسهیل کنیم، اگر سرمایهگذار مستقیم در پروژههای سرمایهگذاری شهرداری ورود کند تمامقد کنار او خواهیم بود و برایش فرش قرمز پهن خواهیم کرد و تلاشمان را برای رفع موانع انجام خواهیم داد. توسعه در شهرها اتفاق نخواهد افتاد مگر با حضور سرمایهگذاران، اگر قرار بود شهرداری گلپایگان پارکینگ طبقاتی این شهر را بسازد حدود ۵ سال به درازا میکشید، اما با ورود بخش خصوصی خدمات این بخش زودتر برای مردم محقق شد، بنابراین بخش خصوصی میتواند موتور محرکه اقتصاد شهر را روشن کند.
وی تصریح کرد: سرانه هر نفر از بودجه شهرداری حداقل باید ۲۰ میلیون تومان باشد، سرانه فعلی هر نفر در گلپایگان در کشور بینظیر است و باید استمرار داشته باشد چراکه استمرار سبب توسعه میشود. در گلپایگان شهربازی بزرگ، باغ گلها، باغ پرندگان و... نداریم، چند هکتار از زمینهای بالادست پارک جنگلی به ساخت باغ پرندگان و باغ گلها اختصاص داده خواهد شد؛ پروژههایی که در بالادست پارک جنگلی اجرا خواهد شد از پروژههای محرک توسعه شهرداری خواهد بود. در سال جاری سه پارک محلهای دیگر در مناطق جاده قدیم اصفهان، صفائیه و شهرک شهرداری و نیروی انتظامی خواهیم ساخت و در پارک شادی نیز زمینبازی مینیفوتبال را راهاندازی خواهیم کرد. همچنین با توجه به اینکه در اِلِمان میدانها ضعف داریم تلاش میکنیم امسال طرح اِلِمان میادین امام رضا(ع)و ولیعصر(عج) را نهایی کنیم.
بار ترافیکی پل تاریخی قاضی زاهدی کاهش مییابد
شهردار گلپایگان ادامه داد: دهها نفر به شورای شهر درخواستی مبنی بر احداث سرویس بهداشتی در محدوده بازار و خیابان امام خمینی (ره) ارسال کردند و اکنون که میخواهیم آن را در پارک فانوس احداث کنیم برخی افراد نگران بوی نامطبوع آن هستند، تلاشمان این است که آسایش مردم را فراهم کنیم لذا برای احترام به شهروندان تمام جوانب ساخت این سرویسهای بهداشتی را مد نظر قرار خواهیم داد و اگر قرار باشد بوی نامطبوعی ایجاد کند اصراری به احداث آن نخواهیم داشت. پل تاریخی قاضی زاهدی زیر بار ترافیک خودروهای سبک و سنگین است، برای حفظ این اثر تاریخی اقدام به احداث کنارگذر آرامستان کردیم تا تردد بر روی این پل تاریخی کاهش یابد.
شکرزاده به حوزه فرهنگی اشاره کرد و یادآور شد: به هر میزان که در حوزه فرهنگی فعالیت کنیم باز هم کم است، بخشی از آسیبهای اجتماعی که در شهر شاهد آن هستیم مربوط به حوزه فرهنگی است. برای مثال با وجود سرعتگیرهای فراوان همچنان عده کمی قوانین رانندگی را رعایت نمیکنند و شورای ترافیک نصب سرعتگیرهای بیشتر را تصویب میکند. علاوه بر پروژههای عمرانی اقدامات حوزه فرهنگی هم زیرساختی است. علیرغم اینکه دچار بیمهری میشویم، اما سعی میکنیم تکلیف خود را به درستی انجام دهیم و وارد مباحث فرهنگی در حوزه مختلف شویم.
شهردار گلپایگان افزود: شهرداری هیچ موضوعی را بدون پیگیری رها نمیکند حتی موضوعاتی که خارج از اختیار شهرداری و شورای شهر هم باشد با هدف افزایش رفاه و آسایش مردم از راههای مختلف پیگیری میکنیم. شهرداری پرکارترین نهاد سطح شهر است و دامن زدن به شایعات، کارکنان را دلسرد میکند و خستگی را بر تن آنها میگذارد.
وی گفت: اکنون ۱۷۵ هکتار فضای سبز داریم که در حال گسترش است. پس سازمان سیما و منظر شهری را تشکیل دادیم و ضوابط آن نیز تدوین و برای شورای شهر ارسال شده است، در آینده انقلابی در این بخش خواهیم داشت که به جذب گردشگر کمک خواهد کرد. همچنین پلاککوبی درختان سطح شهر را انجام میدهیم تا اطلاعاتشان را در دست داشته باشیم.
شکرزاده ادامه داد: برای تفکیک آب شرب از آب خام ۵۰ کیلومتر لولهگذاری انجام دادهایم، اما امسال به دلیل گرمای بیسابقه برخی درختان دچار تنش آبی شدند و با توجه به اینکه فاصله دورههای آبیاری آنها را کمتر کردیم، اما دو روز بعد از آبیاری خاک پای درختان بهگونهای خشک میشود که گویا یک ماه است آبیاری نشدهاند، همچنین سمپاشی درختان سطح شهر نیز در حال انجام است.
معضل فاضلاب مسکن مهر مربوط به آب و فاضلاب است
شهردار گلپایگان در رابطه با فاضلاب مسکن مهر گفت: احداث پکیج فاضلاب ارتباطی به شهرداری ندارد، اما در سال گذشته بودجه ۱۰ میلیارد تومانی برای پکیج فاضلاب مسکن مهر در نظر گرفتیم تا مشکل مردم این منطقه حل شود و در صدد این بودیم با راهاندازی پکیج فاضلاب این منطقه پساب تصفیه شده آن را برای فضای سبز استفاده کنیم، اما نظر آب و فاضلاب این بود که نگهداری پکیج هم توسط شهرداری انجام شود در حالی که ما تخصصی در این زمینه نداریم. از طرف آبفار دچار بیمهری شدیم و بعد از افزایش قیمتها که هزینه پکیج فاضلاب به ۴۰ میلیارد تومان رسید بازهم آمادگی انجام دادن بخشی از این پروژه را داشتیم، اما متأسفانه این اتفاق عملیاتی نشد. هر چند که وظیفه ذاتی شهرداری نیست، اما اکنون آمادگی داریم پساب فاضلاب این منطقه را از آب و فاضلاب خریداری کنیم.
وی خاطرنشان کرد: برای آتشنشانی در سال جاری ۳.۵ میلیارد تومان تجهیزات در بخشهای مختلف از جمله غواصی خریداری شد. هر آنچه که مصوبه شورای ترافیک برای رفع نقاط حادثهخیز بوده است را انجام دادیم. از نقدهای رسانهها تشکر میکنم چراکه خبرنگاران چشمهای ما هستند و همه کنار هم یک خانوادهایم و دغدغه توسعه شهر را داریم.
انتهای پیام