حبیب الله سفالیان زاده در گفتوگو با ایسنا، بااشاره به برنامه ریزی هیات برای تقویت ردههای سنی پایه، اظهار کرد: در تلاشیم تا با ترویج و نهادینه کردن ورزش زورخانهای بین خانوادهها، زمینه ورود بیشتر نونهالان و نوجوانان را به آن فراهم کنیم.
وی افزود: طی یک سال گذشته در این زمینه برنامهریزی خوبی صورت گرفته تا بتوانیم برای آینده ورزش زورخانهای استان قهرمانان بزرگی را پرورش دهیم.
دبیر هیات ورزش زورخانهای کرمانشاه با بیان اینکه در حال حاضر حدود هزار ورزشکار سازمان یافته در ورزش زورخانه ای کرمانشاه فعال هستند، گفت: حدود ۲۰ درصد از این آمار را ورزشکاران ردههای سنی پایه تشکیل میدهند.
وی ادامه داد: براساس چشماندازی که برای سال ۱۴۱۰ هیات ترسیم شده، باید ۱۰ درصد به آمار جمیعت ورزشکاران ردههای سنی پایه ورزش زورخانهای استان اضافه شود و به حدود ۳۰ درصد برسد.
سفالیان زاده تاکید کرد: متاسفانه علیرغم اینکه ورزش زورخانهای ورزش اصیل و ملی مردم ایران است، اما خانوادهها با آن غریبه هستند، وگرنه آمار ورزشکاران ما باید بیشتر از اینها باشد.
وی خاطرنشان کرد: طبق دستورالعمل فدراسیون، بهزودی تفاهمنامهای را با اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه منعقد کرده و برای معرفی و ترویج ورزش زورخانهای در مدارس گام هایی را برخواهیم داشت.
دبیر هیات ورزش زورخانهای کرمانشاه در ادامه تعداد زورخانههای موجود در استان را ۱۶ مورد اعلام و اظهار کرد: ۱۱ مورد از این زورخانهها در شهر کرمانشاه و پنج زورخانه دیگر در شهرستانهای قصرشیرین، اسلام آبادغرب، کنگاور، هرسین و سنقر قرار دارند.
۳ مدال ورزشکاران زورخانهای کرمانشاه در المپیاد استعدادهای برتر
سفالیان زاده در ادامه بااشاره به برگزاری چهارمین دوره المیپاد استعدادهای برتر ورزشی، اظهار کرد: در بخش ورزش زورخانهای این المپیاد از استان کرمانشاه دو تیم مشتمل بر چهار ورزشکار را در رده سنی ۱۳ تا ۱۵ سال به این مسابقات اعزام کردیم.
وی افزود: خوشبختانه در بخش انفرادی این مسابقات تیم های اعزامی کرمانشاه موفق به کسب سه مدال شامل دو مدال طلا و یک مدال برنز شدند که افتخاری برای ورزش زورخانهای کرمانشاه بود.
دبیر هیات ورزش زورخانه ای کرمانشاه اضافه کرد: محمدطاها آریا از کرمانشاه در رشته های چرخ تیز و چرخ چمنی دو مدال طلا و سامان پاشایی از کنگاور هم در رشته کباده یک مدال برنز گرفتند.
انتهای پیام