مهدی شیرخانی صبح امروز (۱ شهریورماه) در جمع خبرنگاران، با اشاره به اقدامات موثر صورت گرفته در خصوص احیای چمن سلطانیه، اظهار کرد: ضمن تشکیل کارگروه تخصصی با عنوان کارگروه احیای چمن سلطانیه، ۱۵ جلسه از اوایل سال ۱۴۰۱ تا به امروز با حضور مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شده است.
وی افزود: جلسات متعدد با شوراهای اسلامی و دامداران قرای همجوار چمن سلطانیه به منظور تسهیلگری و فرهنگسازی جهت همراهی بهرهبرداران در امر قرق و احیای چمن سلطانیه برگزار میشود.
این مسئول با اشاره به قرق کل چمن سلطانیه در سالجاری به استناد مصوبه سیزدهمین کارگروه احیای چمن سلطانیه در ۲۹ فروردین ۱۴۰۲، تصریح کرد: رودخانه و مسیل سیاه سره به طول ۱۵۰۰ متر جهت انتقال آبهای جاری به چمن سلطانیه توسط امور منابع آب و با همکاری اداره منابع طبیعی و اداره راهداری شهرستان سلطانیه بازگشایی شده است.
شیرخانی با بیان اینکه اساتید دانشگاه زنجان جهت پایش وضعیت چمن سلطانیه، بازدیدهای متعددی دارند، ادامه داد: با دانشگاه زنجان در خصوص انجام مطالعات برای تامین و انتقال آب، و ارائه راهکارهای علمی و عملی قراردادی با اعتبار ۳۰۰ میلیون تومان منعقد شده و در راستای جلوگیری از ورود هر گونه دام به چمن سلطانیه نیز با اعتبار ۱۰۰ میلیون تومان با ۲ دو نفر عقد قرارداد صورت گرفته است.
وی یادآور شد: گشت و سرکشی شبانهروزی از عرصه چمن سلطانیه توسط همکاران یگان حفاظت جهت جلوگیری از هر گونه تخریب و تصرف و پیشگیری از وقوع احتمالی حریق همواره انجام میشود.
این مسئول با بیان اینکه تاکنون علیرغم وزش بادهای تند در منطقه شاهد طوفان ریزگرد در چمن سلطانیه نبودیم، خاطرنشان کرد: اقدامات صورت گرفته جهت احیای چمن سلطانیه طبق بررسیهای کارشناسی به عمل آمده و بازدیدهای متعدد میدانی، در پوشش گیاهی و پیشگیری از بیابان زایی و ایجاد ریزگرد بسیار موثر بوده است.
انتهای پیام