امیررضا ملکی در گفتوگو با ایسنا، افزود: این واحدها به علت نواقص بحرانی بهداشتی از جمله رعایت نکردن زنجیره سرد مواد غذایی و بهداشت فردی و استمرار تخلف پلمب شدند.
وی بیان کرد: در فصل تابستان به علت گرم شدن هوا و استفاده بیشتر مردم از اماکن عمومی، بازدیدها در طرح تشدید به صورت سرزده انجام میگیرد و در صورت وجود شرایط نامناسب ابتدا اخطار صادر و در صورت تکرار مکرر بعد از ارائه یک اخطار ۴۸ ساعته پلمب میشود.
ملکی خاطرنشان کرد: بازدید از اماکن عمومی و مکانهای تولید و توزیع مواد غذایی در تابستان با فاصلههای کوتاه انجام میشود تا سلامت مخاطبان به خطر نیفتد، تیمهای بازدید از مکانها در سه شیفت کاری مخالف یعنی صبح تا ظهر، عصر و شب در حال فعالیت هستند و تا زمانیکه رفع نقص مکان پلمبشده صورت نگیرد و اطمینانخاطر بازرسان اتفاق نیفتد، فک پلمب نخواهد شد.
وی افزود: هر چند تیمهای بهداشتی در یک زمانبندی مشخص از اماکن عمومی سرکشی میکنند اما میزان بازدیدها از واحدهای عرضه مواد غذایی، رستوران و باغرستورانها با توجه به اهمیت بیشتر از سایر صنوف است و در صورت مشاهده هر گونه تخلف مردم میتوانند با شمارهگیری ۱۹۰ تخلف اماکن عمومی را گزارش دهند.
انتهای پیام