«سید حمزه لقمانی» در این بازدید، از رسیدگی و مختومه شدن ۴۴۸۲ پرونده تخلف طی پنج ماهه امسال در زمینه کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز و بهداشت و درمان و دارو در تعزیرات حکومتی این استان خبر داد و گفت: از این تعداد پرونده سه هزار و ۶۳۴ پرونده با جریمه ۵۱۸ میلیارد و ۵۶۸ میلیون و ۳۷۶ هزار و ۲۹۰ ریال مربوط به کالا و خدمات بوده اند.
لقمانی افزود: همچنین ۴۰۳ فقره پرونده در زمینه قاچاق کالا وارد شده که ۳۸۴ فقره به ارزش ۳۹۲ میلیارد و ۳۶۰ میلیون و ۳۸۳ هزار و ۵۰۸ ریال مختومه شده اند.
وی اظهارکرد: طی این مدت ۴۴۵ پرونده در حوزه بهداشت و درمان و دارو به تعزیرات حکومتی وارد شد که برای همه این پرونده ها بدلیل رعایت نکردن مقررات و ضوابط بهداشتی رای محکومیت به میزان ۱۱ میلیارد و ۸۸۴ میلیون و ۲۶ هزار ریال صادر شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: طی پنج ماهه امسال بیش از ۳۲۲ گشت از سوی تعزیرات استان انجام شد که در این گشت ها دو هزار و ۱۱۰ بازرسی داشته ایم و در این بازرسی ها یک هزار و ۷۲۴ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی مختلف تشکیل شد.
لقمانی تصریح کرد: بیشترین تخلفات در این بازرسی ها مربوط به گرانی فروشی، درج نکردن قیمت، ارائه نکردن فاکتور خرید، ارائه نکردن صورت حساب بوده است.
وی ادامه داد: بزرگترین پرونده ای که تعزیرات استان طی پنج ماهه امسال رسیدگی کرد مربوط به قاچاق ۳۲ هزار لیتر سوخت گازوئیل قاچاق بوده که قاچاقچی سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان جریمه شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد از راه اندازی شعبه تجدید نظر ویژه قاچاق کالا و ارز در این استان خبر داد و عنوان کرد: تاکنون پرونده های قاچاق کالا و ارز استان برای بررسی در شعبه تجدیدنظر ویژه به تهران ارسال و بررسی می شدند اما با راه اندازی این شعبه از این پس پرونده ها در شعبه تجدید نظر ویژه قاچاق کالا و ارز استان رسیدگی می شوند.
به گزارش ایسنا، لقمانی تاکید کرد: تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد با ۶ اداره در شهرهای یاسوج، دهدشت، گچساران، بهمئی، لنده و دنا فعالیت دارد و اداره شهر باشت را در حال راه اندازی است.
انتهای یپام