حجتالاسلام محمدحسن نستوهی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه جزئیات زندگی و تاریخی شخصیت حضرت رقیه(س) در روایات مطرح نشده و اغلب اتفاقات زندگی این حضرت در کربلا، مسیر کوفه و شام بیان شده، خاطرنشان کرد: یکی از شخصیتهای موثر که باعث شد جریان کربلا محدود به واقعه عاشورا نباشد و دودمان بنی امیه و هم پیمانان آن رسوا شود، حضرت رقیه (س) بود.
وی تاکید کرد: اگر به شخصیتهای واقعه کربلا به ویژه شخصیت حضرت رقیه توجه شود زندگی کودکان و نوجوانان بر اساس سبک الهی پایه ریزی میشود.
وی با اشاره به نگاه اهل بیت(ع) در تربیت فرزندان، تصریح کرد: اهل بیت(ع) برای تربیت فرزندان خود قبل از آن که به فرزندان خویش بگویند فلان کار را انجام دهند، خود انجام میدادند ، بنابراین بین گفتار و رفتارشان همخوانی وجود داشت اما در جامعهی امروزی تربیت فرزندان بر اساس مسائل مادی صورت میگیرد.
نستوهی با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم خانوادهها که مادرها باید جدی بگیرند ابراز مهر و محبت به فرزندان خود است، گفت: کودکان و نوجوانان اگر در داخل خانه مورد مهر و محبت واقعی قرار گرفته و مورد تعریف و تمجید قرار بگیرند، از دیگران در خارج از خانه تمنای مهر و محبت نمیکنند.
وی افزود: یکی از آفات جامعه در شرایط فعلی این موضوع است که متاسفانه با پیشرفت فناوری و روی کار آمدن گوشیهای هوشمند قضیه بحرانیتر شده است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه یکی از مؤثرترین روش تربیت فرزندان، رفتارهای درست والدین است، گفت: چشم و گوش کودکان و نوجوانان، همانند دریچهای باز است و به خوبی میبینند و میشنوند و ذهنشان، چون آیینهای است که هر چیزی در آن انعکاس مییابد، با این تفاوت که آیینه، تصویر اشیا را در خود نگه نمیدارد ولی ذهن آنها، همهی اتفاقات و رفتارها را در خود نگه میدارند و سبک زندگی خود را اینگونه قرار میدهند بنابراین، والدین باید مراقب باشند تا بین گفتار و عملشان تناقض بهعمل نیاید.
انتهای پیام