به گزارش ایسنا، محمدحسین فرهنگی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد بررسی کیفیت اینترنت و شاخصهای مرتبط با آن با رویکرد چالشهای ایجاد شده برای شهروندان و کسب و کارهای اینترنتی گفت: امروزه عصر دیجیتال و ارتباطات دیجیتالی است و این ارتباطات الکترونیکی بسیاری از اقدامات اعم از فعالیت های اقتصادی و جدی خانوادگی را تسهیل کرده و شکل می دهد.
وی یکی از مهمترین مشکلات در مقطع فعلی را سرعت و کیفیت اینترنت دانست و افزود: برخی از فعالان این عرصه به دلیل کیفیت و سرعت نامناسب اینترنت از کشور مهاجرت می کنند، چون شرایط شغلی آن ها به گونه ای است که احتیاج به دسترسی ها و سایت بیشتر دارند که در کشورهای همسایه است.
این عضو کمیسیون صنایع با اشاره به گزارش کمیسیون و توضیحات وزیر گفت:در سال ۱۴۰۰ برای فیبر نوری نیم میلیون، در خرداد ۱۴۰۲، ۳.۵ میلیون و تا پایان سال برنامه هفتم ۲۰ میلیون اشتراک از طریق فیبر نوری هدفگذاری شده است؛ منتها یکی از مشکلات مهم در این زمینه گسست رابطه میان وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات است.
فرهنگی با بیان اینکه شرکت مخابرات امکانات بسیار وسیعی دارد، گفت: گزارش وزیر ارتباطات در خصوص فیبر نوری نشان داد که بیشتر متمرکز بر شرکت های خصوصی است حال اینکه شرکت مخابرات با استفاده از امکانات عمومی و بیت المال امکانات بسیار خوبی در حوزه فیبر نوری دارد. در این شرایط به دلیل عدم نظارت دولتی کیفیت ارائه خدمات شرکت های مخابرات مناسب نیست و مشوق های دولتی برای شرکت های خصوصی به شرکت مخابرات داده نمی شود.
انتهای پیام