به گزارش ایسنا، جواد قناعت، امروز دوشنبه ۳۰ مرداد در پنجمین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه خراسان جنوبی در سال جاری اظهار کرد: برخی دستگاههای اجرایی در جذب این اعتبارات عقب هستند که انتظار است در فرصت باقیمانده نسبت به جذب اعتبارات تملک دارایی سال ۱۴۰۱ اقدام کنند.
وی بیان کرد: جذب اعتبارات یکی از موضوعات در ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی استان است و در این زمینه تعارف نداریم و نباید اعتبارات دستگاهی برگشت بخورد.
استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر لزوم پیگیریهای جدی و مستمر مدیران دستگاههای اجرایی برای سهمبری خراسان جنوبی از اعتبارات ملی و وزارتخانههای مربوطه بیان کرد: دستگاهها باید نسبت به مبادله موافقتنامهها اقدام کنند تا سریعتر شاهد آغاز عملیات اجرایی طرحها باشیم و اجازه ندهند این مهم زمانبر شود.
قناعت خاطرنشان کرد: اعتبارات استانی محدود است و چارهای نداریم برای اجرای طرحهای عمرانی از ظرفیت اعتبارات ملی نهایت استفاده را داشتهباشیم.
حمید جهانشاهی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی نیز از تصویب نهایی ۵ عنوان اولویت پژوهشی مصوب کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان در این شورا خبر داد.
وی افزود: تعداد ۶۹ عنوان طرح پژوهشی از ۲۵ دستگاه اجرایی به دبیرخانه کارگروه واصل شد و پس از بررسی طرحها در جلسات گروههای کاری پژوهشی و نیز طرح موضوع در کارگروه آموزش و پژوهش استان در نهایت تعداد ۵ عنوان طرح پس از تایید اعضای شورای برنامه ریزی و توسعه، مصوب شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی بیان کرد: باید پژوهشها به نحوی باشند که باعث افزایش توانایی دستگاههای اجرایی در ارائه خدمات عمومی بهتر و بیشتر به مردم شوند.
جهانشاهی تصریح کرد: طبق قانون بند ج تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ یک درصد اعتبارات هزینهای استان باید در راستای اجرای طرحهای پژوهشی کاربردی هزینه شود و نتایج آن در راستای حل مشکلات دستگاههای اجرایی استان به کار گرفته شود.
وی تصریح کرد: محورهای طرحهای پژوهشی مصوب در حوزه های کشاورزی، فرهنگی، اجتماعی، مدیریت منابع آب، بهداشت و سلامت بوده است.
جهانشاهی اظهار کرد: در مرحله بعدی پژوهشگران باید طی شرکت در یک فراخوان عمومی، پروپوزالهای خود را برای انجام این پژوهشها به دستگاههای اجرایی مربوطه ارائه کنند.
انتهای پیام