جواد قناعت، امروز دوشنبه ۳۰ مرداد در جلسه مرکز خدمات سرمایه گذاری خراسان جنوبی اظهار کرد: یک هماهنگیهایی که از طریق این مرکز به وجود می آید و انتظار است که این مرکز خدمات را جدی بگیرید و بدانید که کار تیمی در همه زمینهها باعث موفقیت ما میشود این است که از خروجیهای این جلسات جهت جذب سرمایه گذاران خارجی و داخلی استفاده کنید.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه مرکز خدمات سرمایه گذاری یک مرکز فرا دستگاهی است به این معنا که دست یک دستگاه خاصی نیست، تصریح کرد: دستگاهها با جواب مثبت به استقبال سرمایه گذاران بروند و نباید با جواب منفی دادن سبب دلسرد شدن سرمایهگذاران داخلی و خارجی شویم.
استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر لزوم همکاری دستگاههای متولی به جهت جذب سرمایهگذاران به استان، ادامه داد: اگر دستگاه های اجرایی هماهنگ نباشند قطعاً کاری پیش نخواهد رفت و انتظار داریم در مواجهه با درخواست سرمایه گذاران، مدیران دست به خلاقیت و نوآوری بزنند و مشکلات سرمایه گذاران را به صورت ویژه رسیدگی کنند.
قناعت با بیان اینکه سه مشکل اساسی جهت جذب و جلب سرمایه گذاران خارجی وجود دارد، افزود: این سه مشکل شامل تحریمها و رقابت موجود بین استان و رغبت و تمایل سرمایهگذاران برای حضور در استان های بزرگتر است.
استاندار خراسان جنوبی خطاب به مدیران بیان کرد: واقعیتها و ظرفیتهای استان را برای سرمایه گذاران بیان کنید و با تمام توان به حمایت از سرمایه گذاران بپردازید و برای جذب سرمایه گذاران خارجی و داخلی نیاز به هماهنگی و همدلی دارید.
قناعت با بیان اینکه خراسان جنوبی توانسته است رتبه اشتغال کشور را به دست آورد، افزود: خراسان جنوبی در حوزه اقتصادی و جذب سرمایه گذار جایگاه خوبی را در مرکز دارد و انتظار داریم تا ارتباط نزدیک و مستمری بین دستگاهها با مرکز خدمات سرمایه گذاری جهت تسهیل شرایط برای جذب سرمایه گذار برقرار شود.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: از تجربههای تلخ و شیرین و موفق و ناموفق برای جذب سرمایه گذاران استفاده کرده و بحث حضور جدی در نمایشگاهها و رویدادهای ملی را به منظور ارائه توانمندیهای استان در دستور کار خود قرار دهید.
مرتضی ذاکریان، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی گفت: در خراسان جنوبی ۱۱۰ طرح سرمایه گذاری اولویت دار شناسایی کردهایم و ۱۱۷ قطعه زمین بر اساس اراضی اطلس سرمایه گذاری در استان پیشنهاد شده است. همچنین بحث پیگیری برای تعیین ۴۰۰ قطعه زمین دیگر در دستور کار قرار دارد و در زمینه جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی به همکاری سایر دستگاه های اجرایی نیاز داریم.
ذاکریان در خصوص وضعیت سرمایه گذاری خارجی در استان گفت: از ابتدای دولت سیزدهم میزان سرمایه گذاری خارجی مصوب در استان ۹۹۱ میلیون دلار که رشد ۲۸.۷ درصدی داشته است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی با بیان اینکه در خصوص میزان سرمایه گذاری خارجی جذب شده به استان از ابتدای دولت سیزدهم تا مرداد۱۴۰۲ شاهد رشد ۱۱.۷ درصدی بودهایم، افزود: بعد از کشور چین، کشورهای ترکیه، افغانستان و آلمان بیشترین حجم سرمایه گذاری در خراسان جنوبی را به خود اختصاص دادهاند.
وی با بیان اینکه تعداد پروژههای دارای مجوز سرمایه گذاری خارجی استان نیز از ۱۳ پروژه در ابتدای دولت سیزدهم به ۲۶ پروژه در مردادماه امسال رسیده که رشد ۱۰۰ درصدی داشته است، تصریح کرد: ۷۶ درصد سرمایه گذاری وارده به استان مختص به کشور چین است.
انتهای پیام