به گزارش ایسنا، دکتر الهه عزتی یکشنبه ۲۹ مرداد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: پس از ۱۲ سال طلسم رشتههای تحصیلی این دانشکده شکسته شده و با پیگیری لازم دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی وزارتخانه با جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ناپیوسته مامایی این دانشکده برای سالتحصیلی جدید موافقت کرده که این امر یک اتفاق مهم برای شهرستان و دانشکده خواهد بود.
وی با بیان اینکه راه اندازی این رشته در شهرستان موجب تقویت جذب پزشکان متخصص زنان در شهرستان و نیز جوانسازی جمعیت و ارائه خدمات هر چه بهتر به بانوان شهرستان برخوردار خواهد بود، تصریح کرد: امروزه با ساختار ویژهای که رشته مامایی دارد، کمتر دانشکدهای موفق به دریافت مجوز این رشته میشود.
رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد یادآور شد: توسعه و راه اندازی رشتههای دیگر تحصیلی از جمله رشته فوریتهای پزشکی در مقطع کارشناسی و نیز رشته فناوری اطلاعات سلامت نیز از اهداف توسعه اصلی دانشکده بوده که در حال پیگیری برای دریافت مجوز آن هستیم.
عزتی تعداد رشتههای تحصیلی فعلی این دانشکده را شامل سه رشته تحصیلی بهداشت، پرستاری و فوریتهای پزشکی برشمرد و خاطرنشان کرد: قصد داشتند رشته تحصیلی پرستاری را از دانشکده علوم پزشکی شهرستان حذف کنند که خوشبختانه با پیگیریهای لازم این رشته تحصیلی برای همیشه برای این دانشکده به تصویب رسید.
وی از در دست اقدام بودن خرید خوابگاه متأهلی برای دانشجویان متأهل این دانشکده خبر داد و تصریح کرد: دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در حال حاضر دارای دو خوابگاه پسران و دختران بوده و فاقد خوابگاه متأهلی است که در این ارتباط خرید خوابگاه متأهلی در هیأت امناء مجوز و جذب تسهیلات آن انجام شده است ضمن اینکه در حال حاضر ۶۰ دانشجوی متأهل در دانشکده این شهرستان در حال تحصیل هستند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با بیان اینکه شهرستان اسدآباد دارای ۳۲ پزشک متخصص و ۱۱ پزشک عمومی است، اظهار کرد: به جز پزشک جراح مغز و اعصاب (نوروسرجری) و سوختگی تقریباً در همه حوزهها در شهرستان پزشک متخصص داریم.
عزتی با اشاره به اینکه نبود پزشک متخصص جراح مغز و اعصاب و سوختگی و مسمومیت موجب شده که بیماران این حوزه به استان انتقال داده شوند، خاطرنشان کرد: خوشبختانه پزشک فلوشیپ مسمومیت برای شهرستان جذب شده و از شهریورماه این پزشک در شهرستان فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
وی هم چنین با بیان این که قرار است شهریورماه امسال یک پزشک جراح مغز و اعصاب نیز به شهرستان اختصاص داده شود، مطرح کرد: راه اندازی نوروسرجری شهرستان برای تجهیزات آن نیازمند دو تا سه میلیارد اعتبار بوده که با پیگیری لازم بر آن هستیم تا بخشی از این تجهیزات را از وزارتخانه تأمین کنیم.
دسترسی به پزشک در اسدآباد به ازای هر ۱۰۰۰ نفر ۷۲ صدم درصد است
عزتی در ادامه با اشاره به اینکه در سال جاری پیگیر پزشک فوق تخصص نیز برای شهرستان هستیم، تصریح کرد: در حال حاضر شاخص پزشک در شهرستان و میزان دسترسی مردم شهرستان به پزشک به ازای هر ۱۰۰۰ نفر ۷۲ صدم درصد است.
وی با بیان اینکه اورژانس بیمارستان قائم(عج) شهرستان اسدآباد ماهانه به طور میانگین دارای ۱۵ هزار و کلینیک تخصصی شهرستان ماهانه دارای ۵۰۰۰ پذیرش بیمار است، یادآور شد: بیمارستان قائم(عج) شهرستان نیز ماهانه دارای ۱۲۰۰ بیمار بستری است که این تعداد سالانه ۲۰ تا ۳۰ هزار بیمار بستری خواهد بود.
وی همچنین میزان تعداد پذیرش بیمار MRI شهرستان را نیز ماهانه ۹۰۰۰ نفر برشمرد و خاطرنشان کرد: سقطهای جنایی در شهرستان را مدیریت درمان دانشکده در دست پیگیری دارد به طوریکه روز گذشته دو مورد سقط جنایی در شهرستان به دادستانی به منظور رسیدگی توسط این مدیریت گزارش شده است.
عزتی با اشاره به اینکه در ایام اربعین حسینی ۱۴ موکب در شهرستان برای استقبال از زائران اربعین حسینی برپا خواهد بود، تصریح کرد: در ایام اربعین خدمات پزشکی به زائران همانند سنوات گذشته در صورت مراجعه به بیمارستان قائم(عج) و درمانگاه شهر پالیز ارائه خواهد شد اما اینکه دارو در اختیار موکب ها قرار دهیم، این امکان وجود ندارد و هیچ گونه اعتباری برای این امر اختصاص داده نشده است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد همچنین از دریافت مجوز بهکارگیری ۵۵ نیروی شرکتی برای این دانشکده خبر داد و گفت: این مجوز از سه ماه پیش برای بهکارگیری ۵۵ نفر نیروی شرکتی در قالب راننده، خدمات، اسکن و ... دریافت شده است. اما متأسفانه به علت فضای پرتنش، بداخلاقیها، تهمتها و افتراهای موجود در فضای مجازی هنوز هیچ اقدامی برای بهکارگیری این تعداد نیرو انجام نداده ایم.
رشد ۶۰ درصدی تولید مقالات علمی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد
معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد هم از رشد ۶۰ درصدی تولید مقالات علمی این دانشکده در ۹ ماه گذشته خبر داد و گفت: این دانشکده از بین دانشکده های علوم پزشکی کشور رتبه پنجم را در تولید مقالات علمی کسب کرده ضمن این که هدفگذاری ما رشد ۲۰۰ درصدی تا پایان سال ۲۰۲۳ است.
دکتر مجید براتی اظهار کرد: برای رشته های تحصیلی جدید افتتاح ساختمان پرستاری شهرستان به لحاظ فضا از نقش مؤثری برخوردار بوده و با افتتاح ساختمان دانشکده پرستاری حداکثر تا پایان امسال و رفع دغدغه فضا به راحتی می توانیم به اهداف توسعه رشته های تحصیلی این دانشکده بپردازیم.
وی افزود: راه اندازی مرکز اسکین لب با اعتباری افزون بر ۶۰ میلیارد ریال، تجهیز مرکز مهارت های بالینی با اعتباری افزون بر ۶۰ میلیارد ریال، راه اندازی مرکز آزمون آنلاین با اعتباری افزون بر ۲۰ میلیارد ریال، تجهیز سالن تشریح با اعتباری افزون بر ۲۰ میلیارد ریال و افتتاح آن در آینده نزدیک، تجهیز کتابخانه مرکزی دانشکده علوم پزشکی شهرستان با خرید پنج میلیارد ریال کتاب از جمله اقدامات این دانشکده از ابتدای سال تاکنون بوده است.
براتی هم چنین گفت: مجوز کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده نیز دریافت شده و هم اکنون این کمیته فعال است و با گرفتن این مجوز طی شش ماه فعالیت این کمیته دانشکده علومپزشکی اسدآباد رتبه شش از بین ۱۴ دانشکده را موفق به کسب شده است.
وی در ادامه از دریافت مجوز راه اندازی مجله انگلیسی دانشکده علوم پزشکی این شهرستان خبر داد و یادآور شد: دانشکده علوم پزشکی شهرستان نخستین دانشکده علوم پزشکی مستقل در سطح کشور بوده که موفق به دریافت این مجوز برای انتشار شده است.
براتی در ادامه با بیان اینکه جذب اعتبارات پژوهشی ما بسیار خوب بوده است، افزود: در این رابطه موفق شدیم از محل یک درصد ماده ۵۶ چهار میلیارد تومان بودجه پژوهشی جذب کنیم که برابر بودجه پژوهشی دانشکده است.
وی همچنین از دریافت مجوز دو طرح اثر گذار پیشگیری از خودکشی و دیابت برای دانشکده علوم پزشکی شهرستان خبر داد و مطرح کرد: با راه اندازی و فعالیت این دو طرح براساس پیشرفت کار وزارتخانه هر ساله به این دو طرح بودجه اختصاص خواهد داد.
براتی در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از پروژههای مهم این دانشکده راهاندازی مرکز رشد و فناوری سلامت بوده که کارهای مجوز و موافقت آن انجام گرفته و منتظر صدور مجوز آن هستیم که با صدور مجوز این مرکز رشد و فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی شهرستان راهاندازی خواهد شد ضمن اینکه راهاندازی این مرکز از نقش مؤثری در جذب شرکتهای دانش بنیان برخوردار خواهد بود.
وی بیان کرد: اردوی زیارتی و ساحتی و فرهنگی برای دانشجویان و اعزام ۸۰ نفر از دانشجویان به اردوی مشهد مقدس، برنامه فرهنگی حکیمان دو برای اعضای هیأت علمی دانشکده، چهار کرسی آزاداندیشی، اردوهای دانشجویی دو روزه قم و جمکران، برگزاری ۱۳ اردوی جهادی و برگزاری زیارت عاشورا از دیگر اقدامات انجام شده معاونت آموزشی این دانشکده از ابتدای سال تاکنون بوده است.
مدیر غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی اسدآباد هم از دریافت موافقت اصولی راه اندازی سه داروخانه جدید در این شهرستان خبر داد و گفت: تعداد داروخانه های سطح شهرستان اسدآباد کافی نیست که با راه اندازی این تعداد داروخانه جدید ارائه خدمات در این حوزه تسهیل خواهد یافت.
دکتر رسول اسدیمنش با بیان اینکه برای ارائه خدمات هر چه بهتر در حوزه بیماران سرپایی از خردادماه سال جاری داروخانه سرپایی بیمارستان قائم(عج) اسدآباد به بخش خصوصی واگذار شده است، اظهار کرد: از ابتدای امسال تا ابتدای مردادماه مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی شهرستان ۱۵۷ مورد بازرسی از سطح ۱۰ داروخانه در حال فعالیت این شهرستان داشته است.
اسدآباد پایلوت کشوری راه اندازی تابلوی مهربانی در داروخانهها
وی با اشاره به فعالیت ۱۰داروخانه در سطح شهرستان بیان کرد: برای نخستین بار از بهمن ماه سال گذشته به صورت پایلوت کشوری تابلوی مهربانی در تمامی داروخانه های سطح شهرستان را راه اندازی کرده ایم که با این اقدام افراد خیر و دارای تمکن مالی در بحث هزینه دارو بیماران نیازمند همکاری داشته باشند و افراد نیازمند نیز بتوانند به راحتی داروهای خود را از داروخانه تأمین کنند.
اسدیمنش از کشف ۷۳۲ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و قاچاق از سطح فروشگاه های این شهرستان خبر داد و خاطرنشان کرد: در آخرین بازرسی های انجام شده چندی پیش مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی شهرستان از سطح واحدهای لوازم آرایشی و بهداشتی اسدآباد از سه فروشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی ۷۳۲ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق و غیرمجاز به ارزش ۹۳ میلیون و ۸۵۰ میلیون تومان کشف و ضبط شد.
وی در ادامه از کشف و پلمب دو واحد تولید غیرمجاز کره در این شهرستان خبر داد و گفت: در بازرسی های انجام شده مدیریت غذا و دارو این دو واحد غیرمجاز تولید کره شناسایی و دو تن کره کشف و ضبط شد که در حال حاضر روند قضایی واحدهای فوق که در روستا فعالیت داشتند، ادامه دارد ضمن اینکه این واحدها پلمب شده اند.
وی همچنین یادآور شد: داروخانه های سطح شهرستان موظف شده اند برای سه تا شش ماه داروی دپو در انبار خود را تأمین کنند ضمن اینکه داروخانه بیمارستان شهر نیز با ساماندهی انجام شده به دپو سه تا شش ماهه دارو الزام شده است.
اسدیمنش با بیان اینکه کمبود شیر خشک یک مشکل کشوری است، گفت: در حال حاضر در زمینه شیر خشک رگولار دو و سه در سطح کشور کمبود وجود دارد که در این ارتباط می توان برای تغذیه کودک از رگولار یک استفاده کرد و جایگزین مناسبی به شمار می رود ضمن اینکه در رابطه با شیر خشک رژیمی هیج گونه کمبودی وجود ندارد.
وی در ادامه از راه اندازی سامانه ۱۹۰دانشکده علوم پزشکی اسدآباد خبر داد و گفت: سامانه رسیدگی به شکایات مردمی ۱۹۰ به صورت شبانه روزی آماده دریافت و رسیدگی فوری به شکایات شهروندان در زمینه مشکلات بهداشتی و درمانی و دارویی است.
انتهای پیام