رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان خبر داد

سنجش بیش از ۱۱۱ هزار نوآموز خوزستانی تاکنون

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خوزستان از سنجش سلامت بیش از ۱۱۱ هزار نوآموز خوزستانی تاکنون خبر داد.

علی ممبینی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین آمار نوآموزان سنجش شده در استان خوزستان، اظهار کرد: تاکنون ۱۱۱ هزار و ۶۵۷ نوآموز بدو ورود به پایه اول سنجش سلامت شده‌اند.

وی افزود: از این تعداد، ۳ هزار و ۶۷۲ نوآموز ارجاع آمادگی تحصیلی، ۹۷۲ نوآموز ارجاع شنوایی، ۴ هزار و ۲۸۱ نوآموز ارجاع بینایی و  ۲۴۹ نوآموز ارجاع جسمی حرکتی داده شدند که به مراکز تخصصی ارجاع داده می‌شوند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خوزستان با اشاره به ادامه فرآیند سنجش گفت: با توجه به اینکه انجام سنجش سلامت برای ثبت‌نام نوآموزان بدو ورود به پایه اول ضروری است، از والدینی که تاکنون کودکان خود را سنجش نکرده‌اند، درخواست می‌شود هر چه سریعتر نوبت‌گیری و در موعد مقرر به مراکز سنجش مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402052918351
  • خبرنگار : 50300