تخصیص ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار اجرای طرح رتبه بندی معلمان به سیستان و بلوچستان

مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان اجرای طرح رتبه بندی معلمان را از مهمترین اقدامات دولت سیزدهم در حوزه آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: برای اجرای طرح رتبه بندی معلمان در سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۱، ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار به این استان اختصاص یافته است.

حسین بروشکی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: در سیستان و بلوچستان ۴۲ هزار و ۳۵۶ نفر مشمولین طرح رتبه بندی بودند که تاکنون برای ۳۸ هزار و ۹۹۴ نفر حکم نهایی رتبه استحقاقی صادر شده است.

وی اظهار کرد: اجرایی شدن سند تحول بنیادین در همه ابعاد و زوایای آن یک ضرورت است؛ چرا که در ترسیم افق پیش رو و دست یافتن به اهداف متعالی نظام تعلیم و تربیت این سند به عنوان چشم انداز بلند مدت، مسیر راه را مشخص و به دنبال تربیت دانش آموزان است.

وی افزود: دستگاه تعلیم و تربیت به دنبال جذب معلمانی توانمند، کارآمد و تحول گراست که بتوانند با هنر و تدبیر و احساس لطیف خود دانش آموزانی در تراز انقلاب اسلامی، بصیر، فکور و خلاق تربیت کنند که این مهم با تقویت و توسعه همه بُعدی دانشگاه فرهنگیان محقق خواهد شد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان ادامه داد: رویکرد دیگر نظام آموزشی، توجه و دقت نظر هرچه بیشتر به مدرسه و کلاس درس است و اعتقاد داریم اگر به دنبال نجات جامعه از بسیاری از آسیب‌ها و ناهنجاری‌ها هستیم، باید تقویت مدارس به ویژه مدارس دولتی را جدی گرفته و در همه شاخص‌ها و مولفه‌ها شاهد رشد و توسعه و بالندگی دانش آموزان باشیم.

بروشکی بیان کرد: در راستای توفیق و دستیابی به اهداف نظام تعلیم و تربیت، همراه و همگام بودن خانواده و اولیای دانش آموزان با مدرسه بسیار مهم و حائز اهمیت است و مشارکت و مشایعت این دو، کمک قابل توجهی به تسهیل شرایط یاددهی و یادگیری فرزندان خواهد کرد؛ از همین روی درخواست همه عوامل و دست‌اندرکاران در حوزه ستادی و صف آموزش و پرورش، ارتباط دوسویه و پای کار بودن اولیا در مسیر تحصیل و تربیت فرزندانشان است.

وی خاطرنشان کرد: از سویی دیگر همگان واقفیم که آموزش و پرورش به عنوان دستگاهی گسترده و بزرگ با رسالت های عظیم فرهنگی، تربیتی و آموزشی و با جامعه هدفی که در اختیار دارد، در مسیر رسیدن به اهداف و حصول نتیجه، نیازمند مشارکت و بهره‌گیری از خِرَد جمعی و کمک دیگر نهادها به ویژه صاحبان اندیشه و فکر است که تلاش خواهیم کرد با بهره جستن از این ظرفیت‌ها شأن و جایگاه دستگاه تعلیم و تربیت را حفظ و ارتقا دهیم.

بروشکی گفت: تربیت دینی، اخلاقی و بصیرتی دانش آموزان از اولویت‌های کاری مجموعه نظام آموزشی در سطوح و حوزه‌های مختلف است؛ به ویژه در شرایط کنونی که دشمن از هر سو و با هر حربه ای به دنبال ایجاد چالش و آسیب به این قشر است و حوزه تعلیم و تربیت می کوشد تا دراین زمینه با تدبیر و برنامه‌ریزی و تبیین شرایط موجود، آگاه سازی، هوشیاری و بصیرت دانش آموزان را ارتقا داده تا همراه با اهداف نظام و انقلاب گام بردارند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان اظهار کرد: امروز بیش از پیش موضوع مهم امید و امیدآفرینی در سطح جامعه به خصوص در بین دانش آموزان به عنوان انسان‌هایی تاثیرگذار در آینده ایران اسلامی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و باید با تبیین شرایط و وضعیت گذشته و پیشرفت‌های ایجاد شده درحوزه‌های گوناگون، ذهن و فکر و اندیشه دانش آموزان را روشن کرده و این مهم دست به دست و نسل به نسل ادامه و انتقال یابد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۷:۲۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402052918102
  • خبرنگار :