به گزارش ایسنا، فرامرز کیانیزاده در خصوص المپیاد استعدادهای برتر اظهار کرد: در این دوره از مسابقات ورزشکارانی در ردههای سنی ١٢ تا ۱۶ سال در حال رقابت هستند که البته هر فدراسیون با صلاحدید خود، این رده سنی را با یکی دو سال اختلاف برگزار میکند. این مسابقات در ۵۱ رشته ورزشی برگزار میشود، از این تعداد ورزشکاران در ۲۹ رشته برای پسران و ۲۲ رشته برای دختران با یکدیگر به رقابت میپردازند.
مدیر کل دفتر استعدادیابی و آموزش پایه خاطر نشان کرد: پنج استان تهران، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و فارس میزبان این مسابقات هستند. در این مسابقات علاوه بر ۳۱ استان شرکت کننده، مناطق آزاد کیش و اروند هم به صورت مستقل حضور دارند. این مسابقات از ۱۸ مرداد آغاز شده و تا ۲۷ شهریور ماه سال جاری ادامه خواهد داشت و طبق برنامهریزی قرار بر این است که در روز ۲۸ شهریور ماه با حضور مسئولان کشوری اختتامیه این مسابقات برگزار شود.
وی با بیان اینکه در این مسابقات ۱۲۰۰۰ ورزشکار دختر و پسر و ۲۰۰۰ نفر تحت عنوان مربی و کادر اجرایی حضور دارند، خاطرنشان کرد: در این مسابقات برای برگزاری مسابقات در تمام رشتههای ورزشی ناظرانی از طرف ستاد بازیها در نظر گرفته شده که طبق ابلاغی که خدمت این عزیزان داده شده، مکلف به حضور در هنگام برگزاری مسابقات هستند. همچنین این ناظران قبل از آغاز مسابقات وظیفه بررسی شرایط مساعد استانهای میزبان را بر عهده دارند و حتی پیش از مسابقات شروع به فعالیت کردند.
دبیر چهارمین دوره المپیاد استعدادهای برتر با اشاره به اینکه از هر فدراسیون یک تا سه مربی استعدادیاب برای شرکت و شناسایی استعدادهای جدید در هر رشته ورزشی در این دوره از مسابقات حضور دارند، اظهار کرد: وقتی صحبت از انتخاب استعدادهای برتر از سوی مربیان معرفی شده از سوی فدراسیونها میکنیم صرفا به این معنا نیست که نفرات اول تا سوم آن، استعداد مورد نظر هستند بلکه نظر فنی مربیان مربوط به همان رشته مهم است.
کیانیزاده در بخش دیگری از صحبتهایش به اولین دوره مسابقات المپیاد استعدادهای برتر کشور اشاره کرد و افزود: دور اول و دوم این دوره از مسابقات در سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ برگزار شد و به دلیل شیوع بیماری کرونا در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ این مسابقات برگزار نشد و مجدد علیرغم نگرانیهایی که همچنان در زمینه این بیمای وجود داشت اما به واسطه ضرورتی که بر انجام این مسابقات احساس میشد، سومین دوره این مسابقات در سال ۱۴۰۱ برگزار شد و سرانجام امسال چهارمین دوره مسابقات استعدادهای برتر ورزش کشور با مشارکت و استقبال علاقهمندان در حال برگزاری است.
وی در پایان با اشاره به ثمرات برگزاری این رقابتها برای آینده ورزش ایران گفت: با کشف استعدادها و پرورش این ورزشکاران، مطمئنا سالهای آینده به لحاظ داشتن ورزشکاران نخبه و برتر در رشتههای مختلف میتواند تامین باشد. مهم خواهد بود که استعدادهای برتر پس از کشف، راه درست ورزش حرفهای را در فدراسیونها در پیش بگیرند و بتوانند در سالهای آتی به عنوان یک ورزشکار حرفهای برای ایران عزیز کسب موفقیت کنند.
صعود فارس به رتبه نخست المپیاد استعدادهای برتر با ١۶ مدال در شنا
در دهمین روز المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور شناگران استان فارس با درخشش ویژه خود توانستند، تیم استان خود را به صدر جدول ردهبندی مدالی این مسابقات برسانند.
شنای استان فارس موفق شد در یک روز ١۶ مدال کسب کند تا تیم این استان در مجموع با کسب ١٢ طلا، ٧ نقره و سه برنز به صدر جدول ردهبندی برسد. در پایان دهمین روز این بازیها، تهران با هشت طلا، پنج نقره و هفت برنز در رده دوم قرار دارد و تیم پنج طلا، یازده نقره و سه مدال برنز در رتبه سوم ایستاده است.
در این مسابقات محمدمهدی غلامی از استان فارس در ١٠٠ متر پروانه رکورد ایران را در این رده سنی جابجا کرد.
استان فارس در چهارمین دوره استعدادهای برتر میزبان ۳ رشته خواهد بود
محمد مهدی سرفراز شکوهی مدیر کل ورزش وجوانان استان فارس گفت: این استان در چهارمین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور میزبان ۳ رشته خواهد بود. فارس میزبان ۸۹۰ ورزشکار در چهارمین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور خواهد بود.
وی افزود: استان فارس در بخش پسران در رشته وزنه برداری چهارمین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور میزبان است و همچنین در بخش دختران، بسکتبال و وزنه برداری به میزبانی فارس برگزار خواهد شد.
مدیر کل ورزش وجوانان استان فارس اظهار کرد: رقابتهای وزنهبرداری دختران ۲ لغایت ۵ شهریور و مسابقات این رشته در بخش پسران ۷ الی ۱۱ شهریور در شهرستان مرودشت برگزار میشود. ۵۰۰ دختر وزنه بردار کشور نیز ۱۸ الی ۲۶ شهریور در شهر شیراز به مصاف فولاد سرد می روند.
خراسان و اصفهان میزبان مسابقات المپیاد استعدادهای برتر هندبال پسران و دختران
چهارمین دوره مسابقات المپیاد استعدادهای برتر هندبال در شهریور ماه سال جاری به میزبانی استان خراسان رضوی در بخش پسران و استان اصفهان در بخش دختران برگزار خواهد شد.
مسابقات استعدادهای برتر پسران از ۱۷ تا ۲۴ شهریور به میزبانی استان خراسان رضوی و شهر مقدس مشهد و دختران از ۱۸ تا ۲۴ شهریور به میزبانی استان اصفهان و شهر اصفهان برگزار میشود و زمان ثبت نام و تیم بندی در سامانه «مبین» و «هندبال من» از ۲۳ مرداد آغاز شده و تا ۱۳ شهریور ادامه دارد.
تیمهای برتر گروه سنی ۱۳ و ۱۴ سال مسابقات ترامپولین المپیاد استعدادهای برتر کشور
در اولین روز رقابتهای ترامپولین، تیم های یزد، کرمانشاه و اصفهان به ترتیب به مقامهای اول تا سوم این رقابتها دست یافتند. استانهای اردبیل، همدان، آذربایجان شرقی و قم به ترتیب در جایگاههای چهارم تا هفتم این رقابتها قرار گرفتند. فینال رقابتهای انفرادی این رده سنی روز شنبه با حضور ۸ ژیمناست برتر دور مقدماتی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام