به گزارش ایسنا، علی شعبانی امروز (۲۸ مرداد) در نشست گرامیداشت روز تشکل ها و مشارکت های اجتماعی که با حضور معاون امور جوانان وزیر ورزش و جوانان برگزار شد، وجه تمایز تاریخ چهل ساله اخیر کشور را با گذشته آن حضور پررنگ مردم دانست و اظهار کرد: اگر بخواهیم دوره انقلاب اسلامی را با تاریخ کشور در پیش از انقلاب مقایسه کنیم، حضور فعال مردم را در این دوره می بینیم.
وی افزود: از پیش از انقلاب هم زمانی که امام راحل(ره) انقلاب اسلامی را کلید زد، تکیه ایشان بر حضور مردم بود و محور اصلی صحبت هایشان هم همیشه روی این موضوع بود که مردم کارها را دست بگیرند.
معاون استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هم در هر بحرانی که در کشور اتفاق میافتاد، هم امام(ره) و هم مقام معظم رهبری تاکید داشتند این بحرانها توسط مردم اداره و کنترل شوند.
وی نمونه بارز این مشارکت مردمی را در جنگ تحمیلی هشت ساله عنوان کرد و گفت: هنگامی که جنگ آغاز شد، کشورمان توان نظامی چندانی نداشت، اما با ورود مردم ورق برگشت و پیروزیهای پی در پی بدست آمد.
شعبانی اضافه کرد: در دهه های بعدی هم هرجا به بحرانی برخوردیم و مردم ورود کردند، در آن موفق شدیم. امروز هم اگر جایی گره و مشکلی داریم، ناشی از عدم حضور و یا حضور کمرنگ مردم بوده است.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در یکی دو دهه گذشته همواره روی مردمی سازی اقتصاد برای حل مشکلات تاکید داشته اند، عنوان کرد: در کشور مشکلاتی داریم که با آمدن و رفتن دولت ها تغییر نمی کنند و همچنان پا برجا هستند، لذا نسخه حل آنها این است که این گرههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... باید توسط خود مردم رفع شود.
معاون استانداری کرمانشاه تصریح کرد: مقام معظم رهبری در حوزه مسائل اجتماعی نیز روی حل پنج موضوع همچون اعتیاد، حاشیهنشینی، مفاسد اخلاقی و طلاق تاکید دارند و تحقق این هدف جز با مشارکت مردم امکانپذیر نیست.
وی اضافه کرد: در طول سالهای اخیر مقام معظم رهبری عبارات جدیدی همچون "حلقه های میانی" را وارد ادبیات سیاسی اجتماعی کشور کردند که نشان از توجه ایشان برای حل مشکلات از این طریق دارد.
شعبانی با بیان اینکه رویکرد کشور داشتن حاکمیت مردمی است، گفت: مردم باید خود را در حاکمیت سهیم بدانند تا در حل مشکلات پای کار بیایند.
وی خاطرنشان کرد: ما بهدنبال پررنگ کردن جمهوریت در نظام هستیم و معتقدیم خود مردم باید برای حل مشکلات پای کار بیایند.
فعالیت ۱۳۲ سمن حوزه جوانان/ هرجا به جوانان اعتماد کردیم، موفق بودیم
منوچهر حاتمی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه نیز در این نشست بااشاره به اهمیت جایگاه تشکل های مردمی، اظهار کرد: امروزه در دنیا یکی از شاخصههای اصلی جوامع توسعه یافته میران مشارکت نهادهای مدنی در امور کشور است و توسعه پایدار هم از این راه رقم خواهد خورد.
وی افزود: هرچه میزان مشارکت نهادهای مردمی در حوزه های مختلف بیشتر باشد، رشد و توسعه هم بیشتر خواهد بود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان به اهمیت جایگاه جوانان در بیانات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: طی سالهای گذشته مقام معظم رهبری نسبت به مسئله جوانان همواره دغدغه داشته اند و در بیانیه گام دوم انقلاب هم روی توجه به ظرفیت جوانان بسیار تاکید کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری همواره در بیانات خود تاکید دارند، بسیاری از مشکلات و مسائل کشور با مشارکت جوانان قابل حل است و باید به جوانان اعتقاد داشته باشیم.
حاتمی با بیان اینکه هرجا که جوانان متعهد و متخصص و دلسوز حضور داشته باشند، پیشرفت هم بدست میآید، گفت: باتوجه به اینکه تشکلها و سازمانهای مردم نهاد ظرفیت بسیار خوبی در شناسایی آسیبها و مشکلات دارند، میتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.
وی تاکید کرد: هرجا به جوانان اعتماد کرده و آنها برای حل مشکلات ورود کردهاند، موفق تر بودهایم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان در پایان به نامگذاری ۲۲ مرداد به عنوان آغاز هفته تشکلها و مشارکت های اجتماعی اشاره کرد و گفت: نامگذاری یک هفته به نام تشکلها و مشارکتهای اجتماعی نشان از اهمیتی است که حاکمیت نسبت به این ظرفیت دارد.
انتهای پیام