سرتیپ سعید شعبانیان جمعه ۲۷ مرداد در سخنرانی پیشاز خطبه نمازجمعه همدان، ضمن محکومیت حمله تروریستی به حرم شاهچراغ و تبریک و تسلیت شهادت دوتن از مجاوران و زائران این حرم مقدس، اظهار کرد: مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا بارها با توجه به تهدیدات دشمنان تأکید کردند «نسبت به اوضاع نگران نباشید، هیچ کس هیچ غلطی نمیتواند کند، این را به همه بگویید» و مطابق حدیث حضرت علی(ع) «اگر طالب صلحی، آماده جنگ باش» ما همیشه حس مقابله با دشمن را حفظ کردیم، به همین علت است که امنیت را گدایی نمیکنیم.
وی ادامه داد: ۲۶ مرداد به عنوان روز صنعت دفاعیکشور نامگذاری شده که به علت اهمیت این موضوع و جایگاه علم و فناوری در نزد ملت شریف ایران است چراکه صنعت دفاعی، پشتوانه اصلی با دفاع و امنیت کشور است و رابطه مستقیمی با علم و صنعت دارد و پیشرفتهای علمی صنعت دفاعی کشور بیانگر پیشرفتهای علمی و فناوری کشور است.
دستیار وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در امور راهبردی با تأکید بر اینکه گرامیداشت این روز به عنوان قدردانی از سربازان در عرصه دفاعی کشور است، افزود: تهدیدات دشمنان و شرایط دفاعی کشور را خوب میدانید اما به لطف پرورگار و ایستادگی و تلاش جوانان شما در صحنهها مختلف علمی و دفاعی، کشور در عرصه دفاعی در بهترین شرایط در ۴۰ ساله گذشته قرار دارد و نیروهای مسلح ما تحت فرماندهی مستقیم رهبر معظم انقلاب امروز در بالاترین سطح آمادگی و بلوغ هستند.
شعبانیان تأکید کرد: در دوران طاغوت تنها دو درصد از صنعت دفاعی نقش داشتند، ۹۸ درصد صنعت ما در اختیار مستشاران خارجی بود و حتی اجازه نمیدادند روغن شناورها و توپ تانکها رو خودمان تعویض کنیم اما امروز بیش از ۹۰ درصد تجهیزات را خودمان میسازیم که آن ۱۰ درصد باقیمانده نیز توجیه اقتصادی ندارد وگرنه توانایی تولید این تجهیزات را هم داریم البته در کل دنیا همین است و هیچ کشوری نیست ۱۰۰ درصد تجهیزات نظامی خود را بسازد.
وی با بیان اینکه در مقابل آمریکا و رژیم صهیونیستی، ما سیاست مقاومت فعال را دنبال میکنیم، افزود: ملت ایران از بدو پیروزی انقلاب با جسارت و شجاعت به شدت دشمنان را محکوم کرد و آنهایی که به شرایط ضعف و انحلال کشیده شدند، تروریستهای آمریکایی هستند.
خلیج فارس تا ابد متعلق به کشورهای منطقه است
دستیار وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در امور راهبردی اظهار کرد: آمریکا به خوبی درک میکند دیگر دوران قلدری آنها تمام شده و دیگر گزینهای روی میز ندارد و به ناچار به استیصال کشیده شدهاند. زمانی هواپیمای مسافربری ما را در خلیج همیشه فارس سرنگون کردند اما امروز برای حفاظت از شناورهایش ۳۰۰۰ تفنگدار آمریکایی را همراه آن میکند تا از حیثیت خود دفاع کند که باید ببینیم میتواند یا نه؟ چراکه خلیج فارس تا ابد متعلق به کشورهای منطقه است و آنها قادر به تأمین امنیت آن هستند یا برای همه امن است یا برای هیچ کس امن نیست.
شعبانیان با اشاره به اینکه نمیتوان گفت تحریمها بر روی صنعت دفاعی هیچ تأثیری نداشته است اما درصدش آنقدری نیست که قابل احتساب باشد، اظهار کرد: در یکی از بازدیدهای رهبر معظم انقلاب از غرفههای صنعت دفاع نقل شد که این قطعات به ما فروخته نشده و خودمان تولیدشان کردهایم، ایشان در پاسخ فرمودند «چقدر خوب شد که محصولات مورد نیاز را به ما نفروختند و ما این تهدید را به فرصت تبدیل کردیم» به همین علت است که صنعت دفاعی بهترین بازیگر در عرصههای مختلف نظام است.
وی با بیان اینکه در روزهای آغازین جنگ حتی یک موشک و راکت معمولی نداشتیم و وقتی دشمن حمله میکرد مجبور بودیم به پناهگاه و زیرزمین پناه ببریم، تصریح کرد: امروز به لطف همت تولیدکنندگان و مجاهدان عرصه دفاعی، صدها شهر موشکی در زیر ارتفاعات استانهای مختلف کشور داریم و کوچکترین تهدیدی را با شدت و قدرت پاسخ خواهیم داد.
دستیار وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در امور راهبردی ادامه داد: در روزهای اول جنگ تعدادی از سلاحهای مناسب روز دنیا را داشتیم اما خدمهای که بتواند با آن کار کند، نداشتیم و بسیاری از سلاحها، شناورها، هواپیما و سلاحهای زمینی ما زمینگیر شده بودند اما نیروهای مسلح ما توانستند به ویژه در نیروهای هوایی، دریایی و زمینی ارتش با راه اندازی جهادهای خودکفایی در عرصه نگهداری و تجهیزات اقدام کنند و تعدادی از سلاحها را با مهندسی معکوس ساختیم اما پاسخگوی ما نبود و یکی از دلایل پذیرش قطعنامه این بود که سلاح و مهمات ما، از میزان متعارف کمتر شده بود.
بهزودی هواپیمای ۱۰۰ نفره راهاندازی میشود
شعبانیان اظهار کرد: در سالهای پس از جنگ و در این ۴۴ سال بعد از انقلاب پیشرفتهای بسیار زیادی در عرصههای دفاعی شاهد بودیم؛ برای مثال در عرصه هوایی هوایپما کوثر، یاسین، صاعقه، آذرخش و در عرصه مسافربری هوایپما سیمرغ بالگشایی شدهاند و به زودی نیز شاهد راهاندازی هوایپمای ۱۰۰ نفره به دستور ریاست جمهور هستیم.
وی خاطرنشان کرد: در عرصه هواپیمایی بسیاری از اقدامات ما در حال انجام است و به زودی اطلاعرسانی میشود، امروزه نیاز به کشورهای منطقه برای ساخت انواع اقسام تجهیزات دفاعی نداریم و شاهد راهاندازی زیردریایی «غدیر» بودیم که این زیردریایی در اقیانوسهای چندگانه درحال انجام مأموریت است و شناور «دنا» که در ناوگروه ۸۶ دور دنیا را زده، ساخته صنعت دفاعی کشور است.
دستیار وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در امور راهبردی اظهار کرد: بسیاری از کشورهای بزرگ جهان نیازمند تکنولوژی ما هستند، این پیشرفتها در حوزههای مختلف نشان میدهد دشمن نمیتواند در مقابل قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران قد علم کند.
انتهای پیام