عبدالوحید محمدی امروز(۲۶ مرداد) در جشنواره "نوآوری در گردشگری" که با حضور مدیر کل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی و جمعی از مسئولین استان، صاحبنظران و صاحبان ایده حوزه گردشگری استان برگزار شد با اشاره به جاذبه های گردشگری بسیار استان کرمانشاه گفت: کرمانشاه در پنج حوزه گردشگری طبیعی، تاریخی، زیارتی، سلامت و دفاع مقدس دارای جاذدبه ها و پتانسیل های بسیاری است و تنها استانی است که بصورت واقعی چهار فصل را درون خود دارد اما متاسفانه تاکنون نتوانستیم از این ظرفیت ها استفاده کنیم.
وی با تاکید بر لزوم توسعه گردشگری در استان در جهت توسعه آن گفت: این کار از عهده یک نفر و یک دستگاه و ... برنمی آید و همه باید در کنار هم و هماهنگ با هم در این مسیر حرکت کنیم.
محمدی با اشاره به عقب افتادگی های بسیار در حوزه گردشگری گفت: کرمانشاه حدود ۲۰ سال درگیر جنگ تحمیلی و بازسازی های پس از آن بود و بعد از آن نیز بحران هایی مانند داعش در عراق و در آن سوی مرز استان، زلزله و کرونا و ... را پشت سرگذاشتیم و همه اینها در حوزه گردشگری استان و عقب ماندگی این حوزه اثرگذار بوده است.
وی افزود: امروز باید همه با کار جهادی پای کار آمده و عقب ماندگی های این حوزه را جبران کنیم چرا که با رونق گردشگری است که می توانیم مسیر توسعه استان را سرعت ببخشیم.
محمدی در خصوص چرایی اهمیت گردشگری، از این حوزه به عنوان یک حوزه مهم برای ایجاد اشتغال در استان یاد کرد و افزود: کرمانشاه آمار بیکاری بالایی دارد و یکی از راهکارهای مقابله با این معضل توسعه گردشگری است چرا که این حوزه با هزینه کم و بدون نیاز به زیرساخت های آنچنانی میتواند شغل ساده و ارزان و پاک (بدون آلودگی محیط زیستی) برای ما ایجاد کند.
به گفته سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه، حوزه گردشگری می تواند پیشران توسعه استان باشد.
محمدی در ادامه با اشاره به فعالیت ۲۴ ساعته مرز خسروی در اربعین امسال گفت: این مرز یکی از فرصت های اصلی استان برای توسعه گردشگری است و برای رونق بخشیدن به آن با هماهنگی صورت گرفته با بانک مهر ایران قرار بر این است که اگر هر کاروان در این ایام مرز خسروی را برای تردد انتخاب کند به ازای هریک از مسافران کاروان، مبلغ ۱۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه به مسئولین کاروان پرداخت می شود.
وی افزود: قرار است در ایام اربعین در تمام شهرستان ها نمایشگاه صنایع دستی برپا شود تا از این فرصت در کنار بهره گیری معنوی، بتوانیم بهره ای هم برای معرفی ظرفیت های استان در حوزه صنایع دستی داشته باشیم.
وی افزود: علاوه بر این برای رونق گردشگری استان، با هماهنگی و تفاهم نامه ای که با همین بانک داریم، مقرر شده که اگر هر تور گردشگری، هتل و ... گردشگرانی را به استان بیاورند، به ازای هر گردشگر مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان به آنها تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می شود.
انتهای پیام