مسلم غلامی پنجشنبه ۲۶ مرداد در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس شهرستان کبودراهنگ اظهار کرد: شهدای گمنام مایه آرامش معنوی مردم شهرستان بوده و مکان دفن این شهدای گمنام می تواند همانند قطب فرهنگی و معنوی در شهر شناخته شود.
وی تصریح کرد:ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از اصلی ترین اهداف نظام است و شهدای گمنام با حضور خود فضای معنوی را در مناطق مختلف ایجاد می کنند.
غلامی با تاکید بر ضرورت حفظ و انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل آینده، یادآور شد: تسریع در جمعآوری اسناد جنگ هشت ساله از طریق دستگاهها،پیشکسوتان جنگ،خانواده رزمندگان، جانبازان و شهدا در این شهرستان امری ضروری است که باید نسبت به این امر توجه ویژهای شود.
وی با بیان اینکه دوران دفاع مقدس دورانی با افتخار و با معنویت در تاریخ کشور است که ابعاد آن را باید به نسل آینده انتقال دهیم ، خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس، فرزندان خطه ولایی شهرستان کبودراهنگ از ارزشهای اسلامی و اعتقاداتشان، با شجاعت دفاع کردند و ثمره آن ۶۴۳شهید گرانقدر، ۱۸۰۰جانباز ، ۳۶ آزاده سرافراز و ۶۰۰۰ رزمنده بوده است، ضمن این که در امتداد آن نیز در همه صحنهها این عزیزان حضوری ارزنده و موثر داشتهاند.
غلامی هم چنین با اشاره به کنگره ۸۰۰۰ شهید استان همدان، گفت: تمام امکانات برای برگزاری هرچه باشکوه تر کنگره ملی بزرگداشت ۸۰۰۰ شهید استان همدان در شهرستان کبودراهنگ فراهم است و تلاش میکنیم تا بخش کوچکی از دین خود را به شهدا ادا کنیم و همه پای کار هستند تا کنگرهای در شأن و جایگاه شهدای گرانقدر برگزار شده و خروجی موفقی برای نسلهای آینده باشد.
وی در ادامه ترویج، تبلیغ و انعکاس پیام شهدای والامقام را از اهداف تشکیل شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس دانست و تصریح کرد: باید شهرستان از فرصت طلایی برگزاری کنگره ۸۰۰۰ شهید استان همدان به نحو احسن برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس استفاده کند.
به گزارش ایسنا ؛ در حال حاضر شهرستان کبودراهنگ دارای پنج شهید گمنام شامل سه شهید در شهر کبودراهنگ،یک شهید در شهر شیرین سو و یک شهید در شهر گل تپه است.
انتهای پیام