«محمود کشاورز» در نشست خبری اظهار کرد: این شرکت از ابتدای امسال تاکنون طرح گازرسانی به ۲۰ روستا در دست اجرا دارد که در هفته دولت و دهه فجر به اتمام میرسند و همچنین ۳۲ واحد تولیدی و صنعتی در اقصینقاط استان نیز گازدار شده است.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای شروع گازرسانی به مناطق شهری و روستایی استان تاکنون ۵۸۱۲ کیلومتر خطوط انتقال، تغذیه و شبکه توزیع اجرا شده است، گفت: در این مدت ۱۲۳ هزار و ۶۷۸ انشعاب نصب و ۲۰۸ هزار و ۸۹۳ اشتراکپذیری در اقصینقاط استان انجام شده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان با بیان اینکه همه شهرها و ۵۶۶ روستای استان گازدار هستند، تصریح کرد: هم اکنون ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۹۹ درصد جمعیت روستایی استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.
کشاورز با اشاره به اینکه از ابتدای شروع گازرسانی به مناطق مختلف استان تاکنون ۱۲ شهرک صنعتی از نعمت گاز برخوردار شدهاند، تصریح کرد: گازرسانی به ۲۴ جایگاه CNG، گازرسانی به ۱۲ شهرک صنعتی، نصب ۲۸۶ ایستگاه تقلیل فشار و گازرسانی به ۱۲۹۷ واحد تولیدی و صنعتی از دیگر اقدامات این شرکت بوده است.
وی با بیان اینکه از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم تاکنون یک شهر و ۶۲ روستا در اقصینقاط استان ایلام از نعمت گاز طبیعی برخوردار شدند، به گازرسانی مناطق شهری و روستایی استان ایلام در طول ۲ سال گذشته اشاره و تصریح کرد: این روستاها شامل ۴ روستا در آبدانان، یک روستا در ایلام، یک روستا در ایوان، ۶ روستا در چرداول، ۲ روستا در چوار، ۳ روستا در دره شهر، ۱۶ روستا در دهلران، ۲ روستا در سیروان، یک روستا در مهران، ۶ روستا در ملکشاهی، ۲۰ روستا در هلیلان و همچنین شهر پهله از توابع شهرستان دهلران بوده است.
وی با بیان اینکه در این مدت ۷۶۷ کیلومتر خطوط تغذیه و شبکه توزیع در اقصینقاط استان انجام شده است، گفت: از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم تاکنون بیش از ۱۰ هزار و ۶۳۹ علمک در مناطق شهری و روستایی استان نصب و راهاندازی شده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان با اشاره به اینکه در طول ۲ سال گذشته تاکنون ۲۱ هزار و ۸۳۸ اشتراک جدید پذیرش شده است، تصریح کرد: گازرسانی به یک جایگاه CNG، نصب و راهاندازی ۲۸ ایستگاه تقلیل فشار، ایستگاه میترینگ اندازهگیری و همچنین ۲ شهرک صنعتی نیز از نعمت گاز طبیعی برخوردار شدند.
کشاورز با بیان اینکه در راستای تحقق نامگذاری امسال و سال گذشته گازرسانی به صنایع استان توجه ویژهای شده است، تأکید کرد: در طول ۲ سال گذشته تاکنون بیش از ۳۴۲ واحد تولیدی و صنعتی در اقصینقاط استان ایلام گازدار شده است.
وی گفت: از ۶۳۷ روستای استان هم اکنون ۵۶۶ روستا از نعمت گاز طبیعی برخوردار بوده و در حال حاضر ۱۷ روستا در دست اجرا است، ۱۳ روستا در دستور کار گازرسانی قرار دارند و ۳۷ روستای دیگر فاقد توجیه گازرسانی هستند.
مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام به مصوبات دور اول سفر رئیسجمهور به استان ایلام در حوزه گازرسانی اشاره کرد و گفت: گازرسانی به ۸ روستای استان شامل طلور آبدانان، هرقروش چرداول، بانروشان مهران، قرجیلیگان و انجیر ملکشاهی، فرخآباد، گوراب علیا و سفلی دهلران برای سال ۱۴۰۰ بود که خوشبختانه با تلاش جهادی همکاران در همان سال کار گازرسانی این روستاها به اتمام رسید و هم اکنون مردمان این مناطق از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.
کشاورز به دیگر مصوبات سفر رئیسجمهور به ایلام در دور اول اشاره کرد و افزود: تکمیل گازرسانی و علمک گذاری به دو شهر میمه و پهله در سال ۱۴۰۰ به انجام رسید و مردم عزیز این مناطق هم اکنون از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.
وی به دیگر مصوبات سفر رئیسجمهور به ایلام تحت عنوان گازکشی داخلی منازل مسکونی ۴۵۰ مددجوی تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی صورت رایگان انجام شود، اشاره کرد و گفت : این شرکت در راستای مسئولیت اجتماعی و کمک به اقشار نیازمند جامعه در مجموع تعداد ۵۱۶ مورد گازکشی داخلی ساختمان شامل ۳۳۱ مورد افراد تحت پوشش کمیته امداد و ۱۸۵ مورد افراد تحت پوشش بهزیستی را رایگان انجام داده است.
کشاورز به دیگر مصوبات سفر رئیسجمهور در دور اول تحت عنوان گازرسانی به ۲ روستای هلیلان در سال ۱۴۰۰ اشاره و تصریح کرد: در این راستا ۲ روستای بالا داشته و گراب از توابع شهرستان هلیلان در همان سال عملیات گازرسانی به آنها انجام شد و گامی در راستای محرومیتزدایی این مناطق برداشته شد.
وی دیگر مصوبات سفر رئیسجمهور به ایلام در دور اول تحت عنوان گازرسانی به ۱۰ روستای هلیلان در سال ۱۴۰۱اشاره کرد و گفت: گازرسانی به ۱۰ روستای هلیلان شامل پیازآباد، بان لکان، پیامن سفلی، علیا و وسطی، تورم، رودبره، سرچلوسکان سفلی و علیا، گاودول به پایان رسیده و پیمانکار در حال نصب انشعاب علمک برای منازل این روستاها بوده و انجام عملیات اجرایی گازرسانی به سایر روستاها با پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصد در حال انجام است.
کشاورز با بیان اینکه ۵ مصوبه قبلی رئیس جمهور و هیئت دولت به ایلام در دور اول در این شرکت ۱۰۰ درصد اجرایی شده است، افزود: شرکت گاز استان ایلام در زمینههای مختلف گازرسانی به مناطق شهری، روستایی و صنایع استان و همچنین در راستای انجام مسئولیتهای اجتماعی موفق بوده بهطوری که رضایت نسبی آحاد مختلف مردم در این زمینهها فراهم شده است.
وی با بیان اینکه در هفته دولت امسال طرح گازرسانی به ۳ روستا، ۳۰ واحد تولیدی؛ صنعتی؛ ایستگاه CGS دوم سیروان افتتاح و ایستگاه CGS دوم ایلام نیز کلنگزنی خواهدشد، تصریح کرد:این روستاها شامل «کاور توره طاق» و «هاویان» از توابع دهلران و بلوطستان شوهان از توابع ملکشاهی خواهد بود و ۳۰ واحد تولیدی و صنعتی از جمله نیروگاه صبا یک دهلران، ۲ کارخانه آجر، کارخانه آسفالت و صنایع کوچک و غیره گازدار خواهند شد.
وی گفت: برای گازرسانی به این تعداد روستا، صنایع و ایستگاه CGS دوم سیروان بیش از ۲۹۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی شرکت ملی گاز ایران هزینه شده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان تصریح کرد: ایستگاه CGS دوم سیروان برای تأمین گاز پایدار مناطق شهری و روستایی شهرستان سیروان و تأمین فشار مناسب گاز برای کارخانه سیمان ایلام افتتاح و به بهرهبرداری میرسد.
کشاورز از کلنگزنی ایستگاه CGS دوم ایلام در هفته دولت خبر داد و گفت: این ایستگاه بهمنظور تأمین گاز پایدار شهر ایلام و انجام پدافند غیرعامل برای مواقع بحرانی و اضطراری و به جهت جلوگیری از قطع گاز کلنگزنی خواهد شد که برای اجرای آن ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه میشود.
وی با بیان اینکه رعایت نکات و الزامات ایمنی در مصرف گاز برای مشترکین در تمام طول سال الزامی است، گفت: رسانههای استان شامل صداوسیما، خبرگزاریها، پایگاههای خبری، رسانههای سراسری و محلی و فضای مجازی استان میتوانند با انتشار پیامهای پیشگیرانه و کلیپهای صوتی و تصویری از حوادث گازی در سطح استان جلوگیری کنند.
کشاورز با قدردانی از تلاشهای خبرنگاران استان در پیشگیری از وقوع حوادث گازی در مناطق شهری و روستایی استان، افزود: با وجود اطلاعرسانی و فرهنگسازی از روشهای مختلف به شهروندان و اعلام هشدارهای فراوان این شرکت مبنی بر عدم استفاده از وسایل غیراستاندارد و رعایت نکات ایمنی، متأسفانه برخی از مشترکین به این موضوع مهّم توجه نمیکنند.
وی به عوامل نشت گاز خانگی و هم چنین منوکسید اشاره و تصریح کرد: استفاده از بخاری گازسوز غیراستاندارد، نشت از شیلنگ گاز به دلیل پارگی، عدم نصب درپوش در خروجی لولهها و شیرهای گاز، نقص در عملکرد بست یا استفاده از بستهای غیراستاندارد و سیمی در محل اتصال شیلنگ، از عوامل مهم نشت گاز در منازل مسکونی، تجاری و صنعتی بوده است.
کشاورز با اشاره به اینکه عوامل کاهشدهنده حوادث در اختیار شرکتهای گاز استانی نیست، ادامه داد: شرایط اقتصادی جامعه، میزان تعهد و مسئولیتپذیری سازندگان ابنیه در کیفیت ساختوساز، عدم الزام بازرسی توسط ناظرین سازمان نظاممهندسی از سیستم لولهکشی گاز در حین خرید، فروش و اجاره اماکن، فرهنگ عمومی و میزان آگاهی شهروندان و مصرفکنندگان گاز طبیعی در عدم توجّه به توصیههای ایمنی از جمله عوامل مهّم در بروز حوادث ناشی از گاز هستند.
مدیرعامل شرکت گاز استان با بیان اینکه در سال گذشته تاکنون اکثر رسانههای نوشتاری و دیداری برای پیشگیری از وقوع حوادث گازی با این شرکت همکاری خوبی داشتهاند، گفت: شرکت گاز استان ایلام در کنترل این گونه شاخصها هیچگونه نقشی ندارد و منحصراً پایش و تزریق ماده بودارکننده مرکاپتان برای تشخیص بوی نشت گاز را برعهده دارد که فراتر از الزامات قانونی نسبت به پایش این شاخصها کرده و در آینده نیز در دستور کار کارکنان شرکت خواهد بود.
انتهای پیام