به گزارش ایسنا، مناف هاشمی درباره انتخابات فدراسیون ورزشهای همگانی گفت: این فدراسیون شاید در جایگاه فدراسیون قهرمانی نباشد اما زمینه ساز برای اکثر فدراسیونها در حوزه استعدادیابی و سلامت است. هیچ فدراسیونی چنین جایگاهی از این زاویه ندارد. خوشحالم که یک فرد ورزشی مسئول فدراسیون همگانی شد. او از پایینترین لایه ورزشی شروع کرد و در سطح مدیرکل و استان کار کرد، به هر صورت انتخابات خوبی بود.
وی اظهار کرد: این هنر رئیس فدراسیون است که در داخل شهر، روستا، استان، سازمان، دستگاه، وزارتخانه، حوزههای نظامی و غیر نظامی و... تحول ایجاد کند و در سلامت جامعه نقش آفرینی کند.
وی ادامه داد: از حوزه ورزش همگانی میتوانیم سالانه بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در کاهش هزینههای درمان به دولتمردان کم کنیم. بنابراین به نفع خود و جامعه مخاطب است که در این مسیر گام برداریم.
هاشمی با بیان این که فضای مجازی نقش بسیار خوبی در ترویج ورزش همگانی دارد، افزود: این فدراسیون میتواند پایه سایر فدراسیونها باشد و در حوزه استعدادیابی هم موثر واقع شود. آماری که کلهر داد و با ژاپن مقایسه کرد خیلی ایده آل است و به این سادگی نمیتوانیم به آن برسیم.
وی افزود: اهمیتی که این حوزه دارد هیچ حوزه دیگری ندارد و ما از تنها ورزش همگانی شاید بتوانیم بار درمان را به میزان ۱۱ هزار میلیارد تومان کم کنیم.
هاشمی تصریح کرد: در مسوولیت های مختلف که بودم همیشه تلاش می کردم در حوزه ورزش همگانی و سلامت تیم هایی تشکیل دهیم تا جامعه هدف را به سمت ورزش ترغیب کنیم. تمام دستگاه ها، شهرداری ها و ارگان ها و سازمان ها باید طوری در حوزه همگانی تبلیغ کنند که تمام دستگاهها هزینهای را برای توسعه ورزش همگانی اختصاص دهند.
کلهر: ۷۰ درصد مردم ورزش نمیکنند
همچنین سینا کلهر معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی در این مجمع خاطرنشان کرد: به خلیلی انتخابشان را تبریک میگویم و از دادوئی نیز تشکر میکنم که در انتخابات ماندند و رقابت کردند. در تکمیل فرمایشات درست هاشمی، فدراسیون همگانی از دل آتش بیرون آمده است و در روزهای اول افق راه اینجا خیلی روشن نبود. خیلی دوستان نگران بودند شاید اینجا مهجور بماند. از جهت منابع درآمدی پایدار و وابستگی به بودجه دولت باید نگرانی فدراسیون همگانی برطرف شود و مسیری را شروع کردیم که در نقطه پایانی هستیم. اولویت اصلی من ورزش روستایی است اما برای همگانی نیز تلاش میکنم و حتی در جلسه آخر همگانی به دلیل برنامهها، بودجه بیشتری از روستایی دریافت کرد.
وی افزود: در ژاپن ۵۰ درصد جامعه در هفته سه بار یک ساعت ورزش میکنند و برای همین فشار روی بخش درمان نیست. کیفیت زندگی به سلامت گره خورده است. با نقطه مطلوب فاصله داریم. مرکز آمار در شهریور ۱۴۰۰ اعلام کرد که ۵۴ درصد مردم ورزش نمیکنند و از ۴۶ درصد، میزان زیادی هم فقط راه میروند. با این شرایط ۷۰ درصد ورزش نمیکنند. خواهش میکنم در چهار سال آینده حتی ۵ تا ۱۰ درصد این آمار بهتر شود.
انتهای پیام