استاندار هرمزگان صبح امروز (۲۵ مردادماه) در این خصوص، گفت: یکی از مهمترین چالشهای ما در استان ایجاد شغل برای جویندگان شغل است که بین تقاضا و مهارت ایجاد شده در استان تناسب وجود نداشت.
مهدی دوستی افزود: برای جذب نیرو در استان دو راه وجود دارد که یکی جذب نیروی رسمی دولت است که از قبل وجود داشت و دیگری جذب نیرو در صنایع بزرگ است که به عنوان نیروی مستقیم صنایع آزمون طراحی شده است.
وی بیان کرد: تاکنون شرکت ستاره خلیج فارس از طریق آزمون، نیرو جذب کرده و پالایشگاه بندرعباس نیز اوایل شهریور و مهرماه امسال دو آزمون برای جذب ۲ هزار و ۶۵۰ نفر نیز برگزار میکند.
استاندار هرمزگان عنوان کرد: برای ساخت طرحهای صنعتی بزرگ استان در حوزههای فولاد، نفت و پتروشیمی باز هم نیاز به نیروی کار داریم که با توجه به تغییراتی که در سامانه جستجوی وزارت رفاه ایجاد شده نیروها قرار است از افراد بومی استان جذب شوند.
دوستی با اشاره به اینکه نیروهایی که قرار است در مرحله ساخت صنایع جذب شوند باید از مسیر ثبت نام در سامانه جستجوی شغل اقدام و توانشان را عرضه کنند، خاطرنشان کرد: شرکتها و پیمانکاران نیز باید نیروی کار مورد نیاز خود را از طریق این سامانه جذب کنند.
استاندار هرمزگان در پایان گفت: با این سامانه میتوانیم نیاز بلند مدت صنایع به نیرو را در استان تربیت کنیم.
مدیرعامل پالایشگاه بندرعباس نیز در این مراسم افزود: طرح ارتقاء کیفیت محصولات سنگین پالایشگاه که دانش آن بومی است در این پالایشگاه در حال ساخت است.
هاشم نامور افزود: پیش بینی میشود در مرحله عملیات اجرایی این طرح حداکثر ۸ هزار نفر مشغول به کار شوند که از طریق سامانه جستجوی شغل استان جذب میشوند.
وی ادامه داد: در کنار این افراد هم ۲ هزار و ۶۵۰ نفر نیروی راهبری طرح در رشتههای مهندسی شیمی، برق، الکترونیک، مکانیک، صنایع و کامپیوتر و فوق دیپلمهای مرتبط نیز تا پایان سال جذب میشوند.
مدیرعامل پالایشگاه بندرعباس خاطرنشان کرد: این افراد در مدت سه سال تکمیل این طرح آموزشهای لازم را فرا میگیرند تا در زمان راه اندازی طرح دچار مشکل نشویم.
نامور با بیان اینکه برای اجرای این طرح ۲.۳ میلیارد یورو اعتبار در نظر گرفته شده است که تا پایان سال تامین میشود، اضافه کرد: با راهاندازی این طرح، پالایشگاه بندرعباس که در حال حاضر ضریب پیچیدگی ۴ و نیم دارد به ضریب پیچیدگی ۱۱ و نیم میرسد که جزو یکی از پیچیدهترین پالایشگاههای دنیا به حساب میآید.
مدیرعامل پالایشگاه بندرعباس بیان کرد: با راهاندازی این طرح سالانه ۴۰۰ هزار تن محصول استراتژیک کک اسفنجی تولید میشود که ۳۰۰ هزار تن در داخل کشور مصرف میشود و ۱۰۰ هزار تن صادر میشود.
نامور با بیان اینکه ۵۰۰ هزار تن روغن گروه ۲ و ۳ در استان تولید میکنیم که ۲۸۰ هزار تن در سال مصرف داخل کشور است و ۲۲۰ هزار تن صادر میشود، تصریح کرد: با تولید محصولات پتروشیمیایی نیز این پالایشگاه به پتروپالایشگاه پیچیده تبدیل میشود.
مجتبی معین وزیری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان نیز در این مراسم گفت: سامانه جستجوی شغل استان از تیرماه راه اندازی شده و تاکنون یک هزار و ۱۷۰ نفر از جوانان استان در این سامانه نام نویسی کردهاند که ۱۱۵ نفر به کار معرفی شدند و ۵۰ نفر نیز مشغول به کار شده اند.
معین وزیری اظهار کرد: در راستای بسط عدالت در حوزهی اشتغال، سامانه جستجوی شغل توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راهاندازی شد و کارفرمایان میتوانند با استفاده از این سامانه نیروهای بومی مدنظر خود را جذب کنند.
وی شرکت پالایش نفت بندرعباس را شرکتی پیشرو در جذب نیروهای انسانی بومی دانست و گفت: در این مرحله ۸ هزار نیروی انسانی متخصص و غیرمتخصص در قالب نیروهای پیمانکاری جذب پالایشگاه نفت بندرعباس خواهد شد.
معینوزیری عنوانکرد: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اقدامات استاندار هرمزگان در راستای ایجاد شغل نهایت قدردانی را دارند .
انتهای پیام