به گزارش ایسنا، دکتر سیاوش ملکیفر در رویداد خدمترسانی به زائران اربعین که امروز در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، تاسیس این صندوق را زاییده قانون حمایت از مؤسسات و شرکتهای دانشبنیان دانست و گفت: در طول ۱۰ سال اجرایی این قانون، در سال گذشته قانون مترقی جهش تولید دانشبنیان مصوب شد تا دوره جدیدی برای فعالان حوزه فناوری را بر اساس آموزههای ۱۰ سال اجرای قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان رقم بزند.
وی با بیان اینکه از سال ۹۲ تاکنون تعداد ۸۸۳۱ شرکت دانشبنیان ایجاد شده است، افزود: این شرکتها در حوزههایی چون فناوری اطلاعات، زیستی، ماشینآلات پیشرفته، نرم افزار، مواد شیمیایی و غیره فعال هستند.
ملکیفر، میزان فروش شرکتهای دانشبنیان را ۴۳۵ میلیارد تومان ذکر کرد و ادامه داد: میزان اشتغال این شرکتها ۲۶۶ هزار نفر است و صندوق به این شرکتها تعداد ۷۷ خدمت در حوزههای تسهیلات، ضمانت، توانمندسازی و سرمایهگذاری ارائه میدهد.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی میزان سرمایه این صندوق را ۴۰ همت و میزان خدمات ارائه شده به شرکت ها را ۳۹۶۳۶ همت عنوان کرد و یادآور شد: این عدد نشان میدهد نسبتی میان سرمایه صندوق و خدمات ارائه شده وجود ندارد.
وی افزایش سهم تولید ناخالص ملی به شرکتهای دانشبنیان را از اهداف راهبردی صندوق دانست و خاطرنشان کرد: اشتغال دانشبنیانِ تا ۵۰۰ هزار نفر و توسعه صادرات دانشبنیان از دیگر راهبردهای ما است.
ملکیفر با اشاره به برگزاری ۳۷ رویداد فناورانه در این صندوق، گفت: تاکنون ۵ هزار میلیارد تومان تفاهمنامه منعقد شده که ۲۰ درصد این میزان به قرارداد ختم شده است.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار کرد: در رویداد امروز ۵۰ شرکت دانشبنیان و خلاق حضور دارند و دستاوردهای خود را در حوزههای حمل و نقل، سلامت، بیمه، فناوری اطلاعات و لجستیک عرضه کردند.
انتهای پیام