سمیه چوبدار در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: از سال ۹۷ یک صندوق قرض الحسنه به همت بسیج سازندگی در شهرک مهر رشت راه اندازی کردیم که فعالیت اصلی آن اعطای تسهیلات به بانوان متقاضی راه اندازی کسب و کار و همچنین اشتغال خانگی است.
چوبدار با بیان اینکه تاکنون مدیرعاملی این صندوق را عهده دار هستم، تصریح کرد: بیش از یک سال است با تسهیلاتی که از بسیج سازندگی دریافت کردم کارگاه تولیدی خیاطی راهاندازی کردم که از این طریق برای ۱۰ نفر از بانوان به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد شده است.
این بانوی کارآفرین که نقش مادری و همسری نیز بر عهده دارد، گفت: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری که طی چند سال اخیر در بحث تولید و اقتصاد مقاومتی تاکید داشتند طرح اشتغالم را با عنوان کارگاه تولیدی خیاطی با رویکرد تولید پوشاک ایرانی اسلامی به مسئولین مربوطه در بسیج سازندگی ارائه دادم و پس از موافقت طرح فعالیتم را آغاز کردم.
وی با تاکید بر اینکه بانوان در ورود به فعالیتهای اجتماعی و اقتصادی توانمندی های خود را دست کم نگیرند، افزود: با توکل بر خدا وارد کار شدم؛ البته با حمایتهای پایگاه و حوزه بسیج توانستم سختی های راه را پشت سر گذاشته و الان این کارگاه با قوت مشغول فعالیت است.
چوبدار بر اهمیت برنامهریزی و اطلاعات کافی در خصوص حوزه کاری که می خواهیم وارد آن شویم، تصریح کرد و گفت: جوانان با مطالعه و کسب آگاهی های کافی وارد عرصه فعالیت شوند و حتما در زمینه کسب و کار، دورههای لازم را با حضور اساتید طی کنند و راهکارها را بیاموزند سپس با نگاه درست وارد کار شوند که خدایی نکرده با شکست مواجه نشوند.
وی که بیش از یک دهه به عنوان دبیر شیمی در آموزش و پرورش رشت فعالیت دارد، تصریح کرد: با تشکیل یک تیم قدرتمند در کار و همچنین برنامهریزی باعث میشود اهداف را پیش برد؛ وقتی یک تیم داشته باشیم که هر فرد در جای خود کارش را به درستی انجام دهد رسیدن به اهداف مجموعه سریعتر خواهد بود.
این بانوی کارآفرین تاکید کرد: نگاه اسلام به زن یک نگاه متعالی است و میگوید زن باید در فعالیتهای اجتماعی با رعایت موازین شرعی حضور داشته باشد و بانوان با تأسی به این آموزه ها و در نظر گرفتن توانمندی های خود و حمایت مجموعه های مرتبط در این زمینه از جمله بسیج سازندگی می توانند در عرصه اقتصادی حضور موفق داشته باشند.
چوبدار در پایان گفت: از مسئولین تقاضا دارم کارگاههای تولیدی نوپا را به ویژه در خصوص سرمایه در گردش مورد حمایت ویژه قرار دهند زیرا عموما برای پرداخت اقساط تسهیلاتی که در اختیار کارآفرینان قرار می گیرد با چالش مواجه هستند.
انتهای پیام