رئیس هیات فوتبال خوزستان:

نمی گذاریم امتیاز نفت اهواز را در لیگ یک به تاراج ببرند

رئیس هیات فوتبال خوزستان گفت: امتیاز تیم فوتبال نفت و گاز گچساران در لیگ یک کشور متعلق به مناطق نفت‌خیز جنوب و سهمیه فوتبال خوزستان است.

تیم فوتبال نفت و گاز گچساران فصل گذشته در رقابت‌های لیگ دسته دو کشور به مقام قهرمانی رسید و مجوز حضور در لیگ یک کشور را به دست آورد. اخیرا گفته می شود این تیم متعلق به گچساران است و بازی های این تیم نیز در گچساران برگزار خواهد شد اما رییس هیات فوتبال خوزستان این موضوع را رد و عنوان کرده است این سهمیه متعلق به استان بوده و معاوضه آن بین مناطق نفت خیز جنوب و نفت و گاز گچساران به صورت موقتی انجام شده بود.

عبدالکاظم طالقانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از سازمان لیگ مطلع شدم، قرار است تیم مناطق نفت‌خیز جنوب (نفت اهواز) را از اهواز خارج کنند و بازی‌های این تیم در لیگ یک کشور در گچساران برگزار شود که من هم عنوان کردم این تیم نامه خروج از استان را نگرفته و متعلق به استان خوزستان است.

وی ادامه داد: این تیم در ابتدا متعلق به ملی‌حفاری در لیگ دسته دو کشور بود که به مناطق نفت‌خیز جنوب واگذار شد و مسئولان شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب نیز آن را به نفت و گاز گچساران واگذار کردند و امتیاز لیگ دسته سوم گچساران را به صورت موقت با هم معاوضه کردند.

رئیس هیات فوتبال خوزستان گفت: همان موقع تأکید کردیم که این تیم به هیچ عنوان از استان خوزستان خارج نشده است و تنها با توجه به اینکه گفته می‌شد برای دلخوشی مردم با این انتقال موافقت شود ما هم پذیرفتیم که به صورت موقت این امتیاز به گچساران داده شود. اما امسال به سازمان لیگ نامه‌ای ارسال کردیم که تیم باید مجدداً به اهواز برگردد و بازی‌های آن نیز در همین شهر برگزار شود زیرا این سهمیه متعلق به استان خوزستان است.

وی بیان کرد: متأسفانه متوجه شدم که کمیسیون ۵ اداره‌کل ورزش و جوانان خوزستان اعلام کرده است امتیاز این تیم می‌تواند از استان خوزستان خارج شود. این اقدام در حالی است که تیمی که قصد خروج امتیازش از استان را دارد، طی نامه‌ای این موضوع را به کمیسیون ماده ۵ اعلام می‌کند و پس از استعلام از این کمیسیون و پاسخ منفی یا مثبت آن، هیات فوتبال درباره خروج امتیاز تیم تصمیم‌گیری می‌کند و باید بگویم برای خروج امتیاز تیم مناطق نفت‌خیز جنوب فقط استعلام صورت گرفته بود و این استعلام دلیلی بر تایید نیست.

طالقانی خاطرنشان کرد: تیم مناطق نفت‌خیز جنوب (نفت اهواز) سهمیه فوتبال خوزستان است و من به عنوان متولی فوتبال استان یک قدم عقب نخواهم نشست. نمی گذاریم امتیاز نفت اهواز را در لیگ یک به تاراج ببرند و این تیم نباید از استان خارج شود، زیرا سهمیه و زحمت فوتبال استان خوزستان است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402052213588
  • خبرنگار : 50228