هادی سلیمی 21 مرداد در گفت وگو با خبرنگاران، با بیان اینکه کمیته امداد و نجات ستاد اربعین استان گیلان مسئولیت امداد و نجات و ارائه خدمات امدادی را در کشور عراق عهده دار است، اظهار کرد: کمیته امداد و نجات ستاد اربعین گیلان با راهاندازی یک مجتمع درمانی و درمانگاه در شهر نجف به کمک امدادگران، پزشکان و پرستاران خود به زائران پیادهروی اربعین خدمات ارائه میکند.
وی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر در سه سطح به زوار اربعین خدمات ارائه میکند، افزود: جمعیت هلال احمر گیلان با توجه به ظرفیت پزشکی و امکانات خود در سطح دو و با بهرهگیری ۵۷ نفر از پزشکان، نجاتگران و پرستاران خدمات ارائه خواهد کرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان خاطرنشان کرد: این خدمات در حوزههای تخصصی داخلی، زنان، خدمات احیا، قلب، طب اورژانس و... خواهد بود.
سلیمی با بیان اینکه کمیته امداد و نجات در تمام مرزهای ورودی و خروجی به کشور عراق خدمات امداد و نجات ارائه خواهد داد، گفت: این خدمات در قالب قرارگاههای مرزی و با استقرار آمبولانس، اتوبوس آمبولانس و بالگردهای امداد جمعیت هلال احمر در مرز استانهای خوزستان، ایلام، آذربایجان غربی و کردستان ارائه میشود و در صورت ضرورت، بیماران را به مراکز درمانی از قبل مشخص شده داخل کشور منتقل خواهد کرد.
وی با بیان اینکه زوار محترم میتوانند از خدمات درمانی جمعیت هلال احمر گیلان بهرهمند شوند، عنوان کرد: شرط ارائه خدمات درمانی به زوار، ثبت نام در سامانه سماح است و در صورت نیاز به بستری، هماهنگیهای لازم در کشور عراق انجام شده و زوار محترم میتوانند از این خدمات نیز بهرهمند شوند.
رئیس کمیته امداد و نجات ستاد اربعین گیلان با بیان اینکه تمام خدمات درمانی ارائه شده به زوار به صورت برخط ثبت خواهد شد، خاطرنشان کرد: در بخش جذب مشارکتهای مردمی، اولویت ما دارو و درمان است.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه پزشکان و پرستاران همکار جمعیت هلال احمر برای ارائه خدمات به زوار امام حسین(ع) مبلغی دریافت نمیکنند، گفت: مردم نوع دوست میتوانند کمکها و نذورات خود را در بخش دارو و درمان به جمعیت هلال احمر انجام دهند.
مدیرعامل هلال احمر گیلان با بیان اینکه همکاری ستاد اربعین با کمیته امداد و نجات در سطح عالی است، ادامه داد: یکی از ضرورتهای مراسم اربعین، بخش بهداشت و درمان است که خوشبختانه در گیلان همکاریهای بسیار خوبی در این زمینه از سوی ستاد اربعین گیلان انجام شده و مدیران مواکب نیز در آخرین جلسه این ستاد بر این موضوع تاکید داشتند که میزان همکاریها کم نظیر و بینظیر بوده است.
سلیمی یکی از معیارهای انتخاب خدام کمیته امداد و نجات برای حضور در کشور عراق را تسلط به زبانهای عربی، انگلیسی و اردو دانست و عنوان کرد: افرادی که در بخش پذیرش جمعیت در مسیر اربعین حضور دارند و با کمیته امداد و نجات همکاری میکنند به زبان عربی، اردو یا انگلیسی تسلط دارند.
وی درباره محل استقرار این کمیته در کشور عراق برای ارائه خدمات به زوار نیز اضافه کرد: در شهر کربلا در محلهایی که سازمان حج و زیارت و ستاد بازسازی عتبات عالیات تعیین میکنند و در شهر نجف نیز احتمالا در یکی از صحنهای حرم امام علی(ع) که فضای درمانی دارد و یا در هتل ام القرا مستقر خواهیم شد.
رئیس کمیته امداد و نجات ستاد اربعین گیلان با بیان اینکه بیماریهای شایع در مسیر اربعین در سالهای گذشته احصا شده است، گفت: اطلاع رسانی لازم درباره این نوع بیماریها در سایت اربعین به آدرس arbaeingilan.ir اعلام شده است.
انتهای پیام