مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی از ایسنا بازدید کرد

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی و تعدادی از اعضای این مجموعه به مناسبت روز خبرنگار از ایسنا بازدید کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر سبزیان، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی، ضمن تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: با توجه به اینکه اعضای خبرگزاری ایسنا از بدنه دانشگاه هستند، بسیار خوب توانستند در حوزه کتاب فعالیت کنند و با آن روحیه پویا، انرژی و علاقه‌مندی به این حوزه فعالیت‌های بسیار خوبی را رقم زدند. همچنین این مجموعه فعالیت بسیار خوبی در فضای مجازی دارد و در این زمینه بسیار خوب درخشیده و یک منبع مورد وثوق و اطمینان مردم نیز به شمار می‌رود.

کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی یک رسانه همیشه فعال در حوزه کتاب است

وی تصریح کرد: کتابخانه عمومی استان در حوزه کتاب، کتابخانه‌های عمومی و حوزه‌های فرهنگی فعالیت‌های بسیار خوبی را رقم زده و به نوعی یک رسانه همیشه فعال در حوزه فرهنگ کتاب محسوب می‌شود. اعتقاد من بر این نیست که حال کتابخانه و کتابخوانی بد است. عده‌ای از افراد معتقد هستند که باید سرانه مطالعه را افزایش داد و اگر سرانه مطالعه هم افزایش پیدا کند، بیشتر از ۳ ساعت مطالعه نمی‌شود.

وی اضافه کرد: من معتقد هستم که ما باید به سمت تاثیرگذاری کتاب در زندگی افراد سوق پیدا کنیم و بدانیم که خواندن چه تاثیراتی در زندگی افراد به جای می‌گذارد؛ اگر این نگاه را داشته باشیم توجه زیادی به سرانه مطالعه نمی‌کنیم. ما چند کتابفروشی معتبر در حوزه اجتماعی، دینی، فرهنگی و ... داریم که اگر مراجعه کنید مشاهده خواهید کرد که خانواده‌ها در این وضعیت بد اقتصادی استقبال خوبی از کتاب دارند که بسیار لذت‌بخش است.

سبزیان عنوان کرد: اتفاقی که در کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی شاهد آن هستیم استقبال بسیار خوبی است که از کتاب می‌شود؛ حتی معتقد هستیم برخی از افرادی که کتاب می‌خوانند قائل به قدرت سکوت هستند و کمتر صحبت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: ما باید به مردم این آگاهی را بدهیم که برای عمق بخشیدن به اطلاع و دانش خود کتاب بخوانند و برای سطح اخبار و اطلاعات خود به سراغ فضای مجازی بروند تا در خدمت عمق دانش قرار گیرند و با آثار جدید، کتاب‌ها و منابع خوب آشنا و آن‌ها را مورد استفاده قرار دهند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی اظهار کرد: ما معتقد هستیم که نباید به جنگ تکنولوژی برویم به هر حال امروزه فضای مجازی بسیار دارای اهمیت است و نباید با آن بجنگیم بلکه باید منظومه فکری خود را گسترش دهیم. مقام معظم رهبری در این زمینه فرمودند «کتاب باید در کشور حفظ شود و فضای مجازی هم مهم است که باید در این حوزه مورد توجه قرار گیرد».

مردم باید کتاب‌های امیدآفرین مطالعه کنند

وی گفت: مواردی که مطرح کردم نشان می‌دهد که حال کتاب بسیار خوب است و این امر مستلزم آن است که کتاب‌های خوب را معرفی کنیم. بنابراین می‌توان از این فرصت در فضای مجازی هم استفاده کرد تا اتفاقات بهتری رخ دهد. اینکه مقام معظم رهبری فرمودند «کتاب باید در زندگی مردم وارد شود» نیز مصداق این مسئله است که ما در گونه امید نیاز به کتاب داریم و مردم باید کتاب‌های امیدآفرین مطالعه کنند. 

سبزیان با بیان اینکه ما رتبه اول کتابخانه‌های سیار در خراسان رضوی را کسب کردیم، بیان کرد: خراسان رضوی ۱۱ کتابخانه سیار دارد که هر کدام از کتابخانه‌های سیار نقش ۴ یا ۵ کتابخانه ثابت را دارد. افرادی که کتاب مطالعه می‌کنند در زندگی بسیار واقع‌بین هستند و مایوس نمی‌شوند. 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی تصریح کرد: ما در زمان کرونا اقداماتی که انجام دادیم این بود که بازنشر کتاب‌های خوانده شده را در فضای مجازی به کار گرفتیم که اتفاق خوبی بود و پای کتاب به فضای مجازی نیز باز شد. همچنین استودیو و حسینیه کتاب هم در این دوران ایجاد کردیم تا بتوانیم در زمان قرنطینه اقدامات خوبی در زمینه کتابخوانی ارائه کنیم. 

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402051811261
  • خبرنگار : 50081