به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری راشاتودی، هدف این حزب تغییر اتحادیه اروپا از داخل به جای خروج از آن است.
نمایندگان حزب مذکور این سند را در کنفرانس حزبی در شهر "ماگدبورگ" واقع در شرق آلمان و روز یکشنبه تصویب کردند. این سند، اتحادیه اروپا را یک پروژه شکست خورده توصیف میکند و خواستار تغییرات و اصلاحات در اتحادیه و تبدیل شدنش به "یک فدراسیون کشورهای اروپایی" است که حق حاکمیت بیشتری به کشورهای عضو تفویض شود.
در این سند همچنین با اشاره به توافق ۲۰۰۷ لیسبون آمده است: اتحادیه اروپا و بزرگان جهانی که از آن حمایت میکنند از ایده اصلی پدران موسس یک جامعه اروپایی که چندین سال قبل تصویب شد، دور افتادهاند. آن توافق به اتحادیه اروپا اختیار میداد که به عنوان یک نهاد واحد حقوقی عمل کند و قانون اتحادیه، جایگزین قانون ملی شود.
حزب آلترناتیو برای آلمان در میان یک فهرست طویل از اصلاحات پیشنهاد میکند که اتحادیه اروپا مرزهای خارجی خود را بگسترد، وابستگی نظامیاش به آمریکا با پیگیری سیاست خودمختاری استراتژیک کمتر کند و از تنوع فرهنگی و سنتهای مردمان اروپا از تاثیر و نفوذ مهاجرت حفاظت کند.
درحالیکه پیش نویس نسخه این سند ژوئن سال جاری میلادی منتشر و خواستار یک راه حل منظم برای اتحادیه اروپا شد، این طرز بیان در نسخه نهایی حذف شده است.
این حزب همچنین ۳۵ کاندیدا را برای شرکت در انتخابات سال آتی میلادی پارلمان اروپا انتخاب کرد. این فهرست به رهبری "ماکسیمیلیان کراه" که از ۲۰۱۹ عضو پارلمان مذکور است، ارائه شده است. حزب آلترناتیو برای آلمان در حال حاضر ۹ کرسی در این پارلمان دارد و سومین حزب بزرگ آلمان در این مجمع قانونگذاری اتحادیه اروپا محسوب میشود.
بر اساس گزارش پولیتیکو، در داخل نیز نظرسنجیها نشان میدهد که این حزب ۲۱ درصد آرا را در اختیار دارد. این آمار باعث میشود تا آلترناتیو برای آلمان جلوتر از حزب سوسیال دموکراتهای اولاف شولتس، صدراعظم آلمان و پس از اتحادیه دموکرات مسیحی آنگلا مرکل، صدراعظم سابق این کشور قرار بگیرد.
احزاب اصلی آلمان بارها این مساله را رد کردهاند که میخواهند با آلترناتیو برای آلمان ائتلاف تشکیل بدهند و یک گروه نظارتی دولتی نیز اخیرا خواستار ممنوعالفعالیت شدن حزب مذکور بابت مواضع ملی گرایانه و نژادپرستی شده است.
این در حالی است که جدیدترین نظرسنجیها نشان دهنده دوبرابر شدن حمایتها از آلترناتیو برای آلمان از ۲۰۲۱ است، وقتی که این حزب در انتخابات پارلمانی آلمان ۱۰.۳ درصد آرا را کسب کرد.
این افزایش در محبوبیت از آن جهت ناشی میشود که تصمیم برلین برای وضع تحریم علیه روسیه به مشکل برخورد، چون مسکو پیشتر تامین کننده اصلی انرژی آلمان محسوب میشد.
در کارزار انتخاباتی حزب مذکور در سال گذشته میلادی، یکی از رهبران آن دولت شولتس را متهم کرد که با توقف واردات حاملهای انرژی از روسیه، جنگ اقتصادی علیه مردم آلمان به راه انداخته است.
انتهای پیام