تجمع مخالفان جنگ اوکراین در برابر مقر سازمان ملل در نیویورک

ده‌ها معترض ضدجنگ با تجمع در برابر مقر سازمان ملل در شهر نیویورک خواستار توقف ارسال کمک‌های نظامی برای اوکراین و شروع سریع مذاکرات صلح بین کی‌یف و مسکو شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این تظاهرات با سازماندهی یک ائتلاف بین‌المللی حامی صلح تحت عنوان ائتلاف "بشریت برای صلح" به مناسبت سالگرد استفاده ارتش آمریکا از بمب اتمی علیه شهر هیروشیمای ژاپن در ششم اوت ۱۹۴۵، اولین استفاده جنگی از بمب اتمی در تاریخ جهان، برگزار شد.

این معترضان در محل میدان داگ هامارشولد در مقابل دفتر اصلی سازمان ملل در نیویورک تجمع کردند. روی علامت‌هایی که این معترضان حمل می‌کردند نوشته شده بود: "دیگر جنگ نمی‌خواهیم" و "به ناتو همین الان پایان دهید".

دیان سار که سابق بر این از ایالت نیویورک برای کرسی مجلس سنای آمریکا نامزد شد، بیان کرد، دولت جو بایدن باید بپذیرد در بحران اوکراین هیچ جایگاه اخلاقی نداشته و باید خودش را از این بحران عقب بکشد و اجازه دهد که رهبران دیگر مسئولیت مذاکرات صلح اوکراین را بر عهده بگیرند. این مذاکرات باید بدون قید و شرط  شروع شود.

صلح با روسیه! صلح با چین! نه به جنگ جهانی سوم! نه به حکومت پلیسی!

او به خبرگزاری نووستی روسیه تصریح کرد: "سیاست فعلی آمریکا در رابطه با اوکراین جنایتکارانه و جنون آمیز است. اقدام اخیر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برای ارسال مهمات خوشه‌ای به اوکراین، مهماتی که تا چند نسل می‌توانند منجر به کشته شدن کودکان شوند، یک جنایت ضدبشری بوده و نشان می‌دهد که ما به عنوان آمریکا هیچ جایگاه اخلاقی در این بحران نداریم."

مایک تر مات، یک کاندیدای حزب "لیبرترین" (Libertarian) آمریکا نیز گفت، به اعتقاد او منافع بلندمدت آمریکا با ورود پیدا کردنش به یک جنگ نیابتی با روسیه تامین نمی‌شوند.

ارسال سلاح و پول به اوکراین را متوقف کنید

او اظهار کرد: "فکر می‌کنم صد میلیارد دلاری که کشور ما صرف این جنگ کرد، هزاران سربازی که ما در آن منطقه داریم، سرمایه‌ای نیستند که ما برای منافع خودمان صرف کرده‌ایم. من معتقدم که در بلندمدت نیاز به اجتناب کردن از جنگ‌هایی مثل این جنگ داریم و معتقدم که در کوتاه مدت لازم است هر چه می‌توانیم برای فشار وارد کردن به هر دو طرف به منظور رسیدن به توافقی در سریع ترین زمان ممکن انجام دهیم."

اف ۱۶ به اوکراین: کی به جنگ جهانی سوم رای داد؟

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402051609631
  • خبرنگار : 71415