ابوالفضل اجلی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه امکانات تفریحی از قبیل مسیرهای پیادهروی و دوچرخهسواری که در فرآیند تقویت سلامت افراد تاثیرگذار است، موجب توسعه گردشگری سلامت میشود، اظهار کرد: به عنوان مثال ایجاد یک مکانی برای درمان بیماری آسم در نقطهای خاص به تجویز پزشکان از عوامل توسعه گردشگری سلامت محسوب میشود.
وی افزود: در زمان حاضر استان زنجان به دلیل وجود ظرفیت معدن نمک و همچنین دانش کافی، از ظرفیتهای لازم برای توسعه گردشگری سلامت برخوردار است و وجود امکانات و شرایط در نقطه خاص، زمینههای برنامهریزی در حوزه گردشکری سلامت اعم از گردشگری درمانی را مهیا میکند و حتی به ارتقای روز افزون آن منتهی میشود.
اجلی با بیان اینکه ایجاد سرمایهگذاری هدفمند از قبیل احداث بیمارستانهای ارائهدهنده خدمات تخصصی، نقاهتگاههای خاص در یک نقطه آب و هوایی و مجتمعهای سلامت «آب درمانی» در توسعه گردشگری سلامت تاثیرگذار است، ادامه داد: در بیمارستانها باید بخشی به پذیرش بیماران خارجی با عنوان IPD اختصاص یابد که به تازگی دو بیمارستان استان دارای این شرایط شده و در واقع قدمهای خوبی برداشته شده است.
رئیس گروه نظارت و ارزیابی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان با بیان اینکه از ظرفیتهای طبیعی و همچنین قابلیتهای دیگر در حوزههای معدن و گیاهان دارویی نیز نباید غافل شد، ادامه داد: با توجه به تنوع بالای این بخشها میتوان خدمات گردشگری سلامت را با استفاده از آنها توسعه داد.
اجلی اظهار کرد: این ادارهکل در زمینه گردشگری سلامت به عنوان یک ساختار اداری نقش سیاستگذاری دارد و از پروژههای سرمایهگذاری در حوزه سلامت حمایت میکند و ضمن دادن مجوزهای لازم برای فعالیت در این بخش، مساعدتهای لازم را انجام میدهد.
این مسئول خاطرنشان کرد: با ساز و کارهای فراهم شده کمیتهای با عنوان «کمیته گردشگری سلامت» استان در حال شکلگیری است که نمایندگان دستگاههای اجرایی مختلفی در آن حضور خواهند داشت تا بتوانند برنامهریزیهای این حوزه را انجام دهند.
انتهای پیام