رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گلایه کرد:

وجود بروکراسی اداری در برگزاری مراسم ملی - انقلابی در خراسان شمالی

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: وجود بروکراسی اداری و اقدامات جزیره ای در استان برای برگزاری مراسم ملی انقلابی یک آسیب محسوب می شود.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام جلیل محمدی در نشست خبری که به مناسبت سالروز تشکیل این شورا برگزار شد، اظهار کرد: خدمت به مردم در حکومت اسلامی باید سرلوحه کار مدیران باشد؛ تبلیغ نیز در همین راستا باید انجام شود تا تبیین صورت گیرد.

وی ادامه داد: تبلیغ، رسالت پیامبر گرامی اسلام بود و ایشان فصل الخطاب بودند. در ادامه نیز واقعه غدیر به فرمان خداوند انجام شد که آیه «اکمال» بر ایشان نازل و سبب کامل شدن دین شد. بخشی از هدف این اتفاق، اقدامی تبلیغی بود، برای آنکه مسمانان، ولی خود را بشناسند.

وی تاکید کرد: در کشور ما نیز فصل الخطاب در امور تبلیغی، آنچه است که مد نظر رهبری قرار دارد و بیان کرده اند. هرکجا که صحبت آقا روی زمین مانده است، در همانجا از دشمنان ضربه خورده ایم که نشان می دهد باید توجه و دقت نظر بیشتری داشته باشیم.

حجت الاسلام محمدی در ادامه بیان کرد: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، مجموعه ای هماهنگ کننده و تسهیل کننده محسوب می شود و اجرا کردن مراسم، مسئولیت سایر دستگاه ها به حساب می آید اما ما به اجرا ورود کرده ایم تا کاری روی زمین نماند و با کمترین مشکل برگزار شود.

وی گفت: متاسفانه در برگزاری جلسات هماهنگی، بعضا شاهد بی توجهی و تنگ نظری برخی مسئولان هستیم که حتی در جلسات حاضر نمی شوند و در صورت انجام کار نیز، جزیره ای ورود می کنند. همه ما باید بدانیم که هماهنگی نتیجه همدلی و هم افزایی است و باید در کنار یکدیگر امور را پیش ببریم.

وی همچنین گریزی به آسیب های فرهنگی و اجتماعی زد و افزود: آسیب های بسیاری در این حوزه وجود دارد که می توان با آن ها مقابله کرد اما نیازمند اعتبارات است و همکاری صنایع استان را نیاز دارد. میلیاردها تومان در بخش های مختلف هزینه می شود اما آنطور که باید به حوزه فرهنگی توجه نمی شود. اگر فقط ۲ میلیارد تومان به ما بدهند، استان را تکان اساسی خواهیم داد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی به مشکل تامین ساختمان این مجموعه نیز اشاره و بیان کرد: خوشبختانه اقدامات شروع به ساخت ساختمان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان در بلوار پیامبر اکرم (ص) مرکز استان با پیگیری های بسیار، شروع شده و تلاش می کنیم که سال آینده بتوانیم در آن مستقر شویم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402051609419
  • خبرنگار : 50444