معاون پژوهشی مرکز پژوهش‌های مجلس:

اندیشکده‌های حکمرانی بازوی توانمند علمی برای نمایندگان خواهد بود

معاون پژوهشی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: اندیشکده‌های حکمرانی بازوی توانمند علمی برای نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

دکتر بهروز طهماسب کاظمی امروز ۱۵ مردادماه در آیین افتتاح اندیشکده حکمرانی در دانشگاه لرستان که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، با بیان اینکه اندیشکده‌ها متعلق به مردم، نخبگان و نمایندگان مجلس هستند، افزود: ظرفیت نخبگانی استان‌ها می‌تواند به خوبی برای بهره‌گیری در اندیشکده‌های حکمرانی و قانون‌گذاری استان‌ها به‌کار گرفته شود.

وی با تاکید براینکه چنانچه کارکرد اندیشکده‌های حکمرانی و قانون‌گذاری به درستی اجرا شود ظرفیت و بازوی توانمند علمی برای نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواهد بود، تصریح کرد: ایجاد زیرساخت‌ها در راستای تولیدات علمی ضرورت دارد تا این یافته‌های علمی در حل مشکلات کشور و استان مثمرثمر باشد.

معاون پژوهشی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: باید جنبه‌های کارشناسی و علمی فرایندهای حکمرانی و قانون‌گذاری و الگوهای تصمیم‌سازی، برپایه کارکردهای اندیشکده‌های مذکور، تقویت شود و ارتقاء یابد.

طهماسب کاظمی بیان کرد: در استان‌ها به دنبال توسعه ساختار نیستیم تا خروجی اندیشکده‌ها به عنوان مطالبات در کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی  مطرح شوند.

وی با بیان اینکه سلسله تصمیم‌سازی‌ها در کشور به حدی طولانی بود که مساله و راه‌حل در آن گم می‌شد، درحالیکه باید مساله و راه‌حل در همان منطقه پیاده می‌شد، افزود: در توسعه آموزش عالی و زیرساخت های علم، فناوری و فرهنگی، هر جایی که لازم بوده، ریل به جای اصلی خود برگشته است چراکه بنا بر فرمایشات مقام معظم رهبری، امروز ظرفیتی از دانشگاهیان و فرهیختگان نه تنها در سطح کشور که در سطح دنیا ایجاد شده است و این مایه مباهات است.

این مقام مسئول گفت: وجود نخبگان و فرزانگانی همچون آیت‌الله بروجردی و آیت‌الله کمالوند، استاد شهیدی، مهرداد اوستا، شهید بروجردی، رستمی و ... در خطه ولایتمدار لرستان ستودنی است.

به گزارش ایسنا در این مراسم اندیشکده حکمرانی در دانشگاه لرستان افتتاح شد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۸:۰۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402051509218
  • خبرنگار : 50177