علی فرهادی امروز ۱۵ مردادماه در آیین افتتاح اندیشکده حکمرانی در دانشگاه لرستان که در محل سالن جلسات این دانشگاه برگزارشد، با بیان اینکه دکترین برای تجزیه خاورمیانه ابتدا تجزیه ایران بود، اظهار کرد: اما در جنگ تحمیلی ۲۲۰ هزار حکمران و شهید را از دست دادیم تا اقتدار این کشور حفظ شود.
وی با بیان اینکه باید راه شهدا را ادامه دهیم و نگذاریم این همه زحمت معکوس شود، گفت: در حال حاضر حکمرانی ما در نظام بهداشت و درمان، تعلیم و تربیت و منابع آب ایراد دارد؛ همچنین در باب انتخاب نمایندگان مجلس نیز باید تجدیدنظر کنیم.
معاون اجرایی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در مرکز پژوهشهای مجلس ناقص عمل شده و تنها به توان و فکر ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر اکتفا شده و از اظهارنظر ۱۵۰۰ نفر از اساتید استانی نظیر لرستان محروم بودیم؛ یکی از دلایل این مشکلات تمرکز زیاد در پایتخت است؛ مگر میشود برای هر استانی با ویژگیهای خاص آب و هوایی و قومیتی و اقلیمی یک نسخه پیچید؟
فرهادی گفت: به همین منظور برای استفاده از نظرات حکمرانان و متفکران محلی با تمرکز بر دانشگاهها، دفاتر اندیشکده حکمرانی استانی را بدون توسعه ساختاری ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه فرق اندیشکده حکمرانی با دیگر اندیشکدهها این است که قلاب آنها به نظام قانونگذاری وصل است و در مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، خروجی اندیشکدههای حکمرانی استانها را در صحن، کمیسیون و فراکسیونها مطرح خواهند کرد، افزود: فضای علمی و نخبگانی بر این اندیشکدهها حاکم است و در ادامه این فعالیت به جایی باید برسیم که نمایندگان استانها در مجلس هرگونه اقدامی را بخواهند انجام دهند اعتباربخشی را از این اندیشکدهها گرفته باشند.
معاون اجرایی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در هر کمیسیونی مرکز پژوهش یک صندلی دارد، ادامه داد: تلاش این است که تمام مسائل استان و قانونگذاری ناظر بر استان و پیوستهای استانی از طریق این اندیشکدهها بازخورد داده شود و این امر منجر به بهبود نظام حکمرانی کشور شود.
فرهادی گفت: زیرساختهای لازم برای ایجاد فضای علمی در این اندیشکدهها مهیاست و مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی امکان ارائه فرصت مطالعاتی به اساتید و نخبگان را دارد تا آنان فعالیت موثر، دقیق و حساب شده را برای رضایت مردم آغاز کنند.
انتهای پیام