به گزارش ایسنا، جایزه مصطفی (ص) به دانشمندان جهان اسلام اعطا میشود و در وهله نخست به شناسایی و معرفی از چهرههای برتر علم و فناوری میپردازد و در گام بعدی، نسبت به شبکهسازی میان اندیشمندان جهان اسلام اقدام میکند.
جایزه مصطفی (ص)، هر دو سال یکبار برگزار میشود و برگزیدگان هرکدام از محورهای این جایزه علمی، ۵۰۰ هزار دلار آمریکا را دریافت خواهند کرد. این جایزه از محل وقف علم و فناوری تامین میشود.
مذاکرات متعددی با کشورهای ترکیه، مالزی، اندونزی، عمان، پاکستان، قطر، بنگلادش، قزاقستان و آذربایجان و شهرهای یزد و اصفهان برای برگزاری آیین اعطای این جایزه در دوره پنجم شده است، اما اصفهان توانست از رقبای خود برای برگزاری این مراسم سبقت بگیرد.
اصفهان به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام شناخته میشود که با توجه به ویژگیهای تاریخی- فرهنگی، این شهر در برگزاری پنجمین جایزه مصطفی (ص) امتیاز بالایی را در میان شهرهای کاندیدا کسب کرد.
به نقل از ستاد ارتباطات و ترویج بنیاد مصطفی، اعطای جایزه مصطفی (ص) در راستای تجلیل از دانشمندان برجسته مسلمان و زمینهسازی همکاری و توسعه علمی و فناوری جهان اسلام، همچنین به عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح جهان صورت میگیرد و اکنون دوره پنجم آن در هفته وحدت و به میزبانی استان اصفهان از ۶ تا ۱۲ مهر ماه امسال برگزار خواهد شد.
انتهای پیام