اینفوگرافیک / ۶ درمان غذایی برای جلوگیری از غلظت خون

غلظت خون می‌تواند موجب لخته شدن خون و توقف جریان خون شود، این روند آسیب‌های جدی سلامتی مانند سکته مغزی و حمله قلبی را به همراه دارد اما رقیق شدن خون می‌تواند از این اتفاق جلوگیری کند. بر اساس اعلام دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، مصرف این ۶ ماده غذایی بر جلوگیری از غلظت خون تاثیر دارد.

گرافیک:  نگین نصراللهی

  • یکشنبه/ ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: اینفوگرافیک
  • کد خبر: 1402051508919
  • خبرنگار : 71455