منوچهر گودرزی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تلاشمان این بوده که توسعه دسترسی عادلانه به درمان در لرستان وجود داشته باشد و در این راستا تامین اجتماعی طرح بخشودگی جرائم را برای پایداری و حفظ اشتغال و کمک به کارفرمایان بدهکار اجرایی کرده است.
وی با بیان اینکه در سطح کشور ۲۷ هزار کارگاه میتوانند از این طرح استفاده کنند و ده هزار میلیارد تومان بدهی آنها مشمول بخشودگی شود، تصریح کرد: در لرستان نیز ۲۱۷۷ کارگاه وجود دارد و چنانچه مشمول این طرح و متقاضی استفاده ازطرحهای ۱۲ ماهه و نقدی باشند، ۱۲۵ میلیارد تومان از بدهی آنها مشمول بخشودگی میشود.
مدیرکل تامین اجتماعی لرستان در خصوص خدمات غیرحضوری توسط تامین اجتماعی با بیان اینکه اقدامات خیلی خوبی در تامین اجتماعی انجام شده به طوریکه خدمات این سازمان از ۳۰ مورد به ۵۷ مورد ارتقاء یافته است، افزود: این ۵۷ خدمت به صورت غیرحضوری در لرستان قابل انجام است و در ارائه خدمات غیرحضوری حائز رتبه سوم کشوری هستیم.
گودرزی با بیان اینکه بر اساس مقایسه آماری در اسفندماه ۱۴۰۰، ۱۳۳ هزار و ۱۰۷ بیمه شده اجباری در کارگاههای استان فعالیت دارند که این رقم در اسفند ۱۴۰۱ به ۱۳۶ هزار و ۸۰۸ نفر رسیده است، بیان کرد: اختلاف این دو آمار نشان از بیمه شدگان جدید دارد که با ممارست و تلاش بازرسان تامین اجتماعی استان شناسایی شدند و یا کارفرمایی کارگاه جدید تاسیس و اسامی را در یک لیست به تامین اجتماعی استان ارائه داده است.
وی اضافه کرد: بر اساس آمار احصاء شده در اردیبهشت ماه امسال، بیمه شدگان در کارگاهها به ۱۳۷ هزار و ۸۳۵ نفر رسیده، علیرغم مشکلات اشتغالی که در لرستان وجود دارد خوشبختانه شاهد افزایش تعداد بیمه شدهها بودیم که این امر در سایه تلاش بازرسان محقق شده چرا که در مواردی کارفرمایانی بودند که از بیمه کردن کارگران خود امتناع میکردند.
مدیرکل تامین اجتماعی لرستان اظهار کرد: در مجموع تعداد بیمه شدگان در لرستان اسفند ماه ۱۴۰۰، ۲۳۰ هزار و ده نفر بوده است.
گودرزی با بیان اینکه این رقم در اسفندماه گذشته به ۲۳۵ هزار و ۱۹۲ نفر رسیده است، یادآور شد: در آخرین بررسی تامین اجتماعی لرستان در اردیبهشت ماه امسال تعداد بیمه شدگان استان ۲۳۵ هزار و ۸۵۰ نفر گزارش شده است.
وی گفت: این بیمهشدگان شامل بیمههای دانشجویی، دختران و زنان خانهدار، کارگران ساختمانی، باربریها و خادمان مساجد هستند.
انتهای پیام