به گزارش ایسنا، علیاصغر غفاریآثار شنبه ۱۴ مرداد در کمیته برنامه ریزی شهرستان رزن، افزود: این میزان اعتبار از محل اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای از سه محل اعتبارات استانی، متوازن و نفت گاز برای ۲۰۸ پروژه شهرستان در سال جاری اختصاص داده شده است.
وی با اشاره به اینکه با احتساب اعتبارات در اختیار نماینده مردم در مجلس شورای این اعتبارات اختصاص داده شده به شهرستان به بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان خواهد رسید، افزود:
به طور قطع ۶۵ درصد از این اعتبارات اختصاص داده شده به پروژه های عمرانی شهرستان نقدی بوده و باید با پیگیری لازم نسبت به جذب اعتبارات فوق اقدام کنیم و اجازه ندهیم این اعتبارات بماند.
غفاری آثار با بیان اینکه اولویت در اختصاص این اعتبارات بر مبنای پروژه های بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی است که در دو سال باقی مانده از عمر دولت باید افتتاح شوند، تصریح کرد: پروژه های دانش بنیان، پروژه های حوزه کشاورزی در تولید و اشتغال، حوزه زیرساخت های عمرانی، حمل و نقل، آب، توسعه خدمات شهری، ورزش و آموزش و پرورش از جمله اولویتها در اختصاص این اعتبارات هستند.
وی با بیان اینکه بیشترین پروژه های شهرستان در اختصاص این اعتبارات به حوزه بنیاد مسکن اختصاص دارد، خاطرنشان کرد: اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای کشور افزون بر ۳۷۵ هزار میلیارد تومان بوده که ۲۳ درصد این اعتبار معادل ۸۵ هزار میلیارد تومان بین ۳۱ استان تقسیم شده و ۷۲ درصد از کل اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای ادارات به ویژه حوزه فرهنگی و اجتماعی در دست وزارتخانه ها است و دریافت این اعتبارات نیاز به پیگیری دارد.
غفاریآثار بیان کرد: یکی از رویکردهای بودجه فوق اقتصاد مقاومتی بوده، در این رابطه به آیتم هایی چون جلوگیری از خرد شدن اعتبارات و استفاده حداکثری از مشارکت مردمی در پروژه های عمرانی توجه ویژه شده است.
فرماندار رزن با بیان اینکه از اعتبارات محل سفر اعتبارات خوبی تخصیص داشته و باید هر یک از ادارات و دستگاه ها در این رابطه اعتبارات تخصیص داده شده از محل سفر به دستگاه خود را پیگیری کنند، گفت: در رابطه با ماده ۵۶ اعتبار بی نظیری به شهرستان رزن برای احداث کانال و قنوات با پیگیری بی شائبه نماینده مردم رزن و درگزین در مجلس شورای اسلامی اختصاص داده شد که در حال حاضر پروژه های مهمی در این رابطه در سطح روستاهای شهرستان توسط جهادکشاورزی در دشت اجراست.
وی با گلایهمندی از اینکه در اجرای این پروژه ها به استفاده از ظرفیت پیمانکاران بومی کمتر توجه شده است، افزود: ما این موضوع را نمی پذیریم، باید در اجرای پروژه های ماده ۵۶ از ظرفیت پیمانکاران بومی شهرستان استفاده شود مگر در موارد ویژه که پیمانکار لازم در این رابطه را نداشته باشیم.
غفاریآثار در ادامه با انتقاد از اداره آبفا و اداره ورزش بیان کرد: در اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای به شهرستان رزن هیچ اعتباری به ادارات و دستگاه های ورزش و جوانان و آبفا داده نمی شود چراکه این ادارات نسبت به اعتباراتی که به آنها در قبل اختصاص داده شده بود، هیچ اقدام و کاری انجام نداده اند.
وی با اشاره به سالن ورزشی بانوان شهر رزن گفت: این پروژه در سال ۸۲ کلنگ زنی و عملیات اجرایی آن آغاز شد اما به علت کمبود اعتبارات طرح فوق از سالها پیش به صورت نیمه تکمیلباقی مانده بود که در دولت سیزدهم با پیگیری لازم به این پروژه اعتبار خوبی اختصاص داده شد که متأسفانه برای هزینهکرد این اعتبارات اداره کل ورزش استان کاری انجام نداده و پول همچنان در حساب است.
غفاریآثار با اشاره به افزایش قیمت مصالح و تورم های موجود بیان کرد: در این رابطه ترک فعل در حال اتفاق افتادن است، باید ساختار درونی اداره ورزش و ذی حساب مورد نظر جا به جا شود.
وی همچنین با اشاره به شرکت آبفا نیز گفت: با وجود اختصاص اعتبارات به این شرکت، هیچ گونه اقدامی از این شرکت ندیده ایم و نیاز شهرستان را در دو سال گذشته منتفع نکرده اند و در این رابطه در اعتبارات امسال به این شرکت نیز اعتباری اختصاص نمی دهیم و اختصاص اعتبار آبفا به دهیاری و قرارگاه بسیج به طور قطع برای پروژه های حوزه آب شهرستان مؤثرتر خواهد بود.
انتهای پیام