مهران حسنی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه با توجه به تعطیلی اعلام شده از سوی دولت،استان مازندران مقصد اول سفر بوده است، اظهار کرد: بر این اساس از همان ساعات اولیه اعلام تعطیلی به دستور استاندار مازندران دو جلسه ستاد بحران و ستاد سفر در استانداری برگزار شد و توصیه های لازم جهت خدمات به گردشگران به همه دستگاهها داده شد.
وی با اشاره به دستور استاندار مبنی بر آماده باش همه دستگاههای اجرایی استان و شهرستانها، افزود: از جمله موضوعاتی همچون افزایش میزان مرغ، آرد و گوشت در استان مورد تاکید قرار گرفت.
معاون گردشگری اداره کل گردشگری مازندران تصریح کرد: دستگاههای نظارتی از جمله اداره کل صمت، تعزیرات و میراث فرهنگی نیز وظیفه نظارت را بر عهده دارند.
حسنی از حضور یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر اقامت شب در استان طی روزهای ۱۰ و ۱۱ مرداد خبر داد و گفت: کنترل و نظارت از طریق دولت، تشکل ها و بخش خصوصی در حوزه سواحل و تفرجگاهها انجام شد.
وی با بیان این که ظرفیت هتلهای استان ۱۰۰ هزار نفر اقامت شب رسمی است که طی این چند روز به طور کامل تکمیل نشد.
انتهای پیام