کارشناس تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در این ارتباط به ایسنا گفت: مسابقات در بخش پسران در سه رشته فوتسال، گوی رانی و دو و میدانی برگزار می شود که بچه های کم توان و همچنین سندروم داونی ها را شامل می شود.
رضا توکل افزود: این مسابقات دارای جذابیت های خاصی است و دوست داریم توجه همگان به توانایی این بچه ها جلب شود.
وی همچنین گفت: باید از میزبانی خوبی همکارانمان در استان فارس تشکر کنیم که مسابقات را به صورت خیلی خوب و منظم برگزار می کنند.
رئیس اداره دانش آموزان استثنایی فارس نیز در این ارتباط گفت : یکی از اهداف ما، شناساندن نیازمندی های این کودکان به جامعه است. به اعتقاد ما، در کل شهر باید این مناسب سازی ها صورت گیرد.
خلیل عابدی افزود: ما به دنبال فرهنگ سازی هستیم و در این زمینه رسانه ها می توانند کمک زیادی کنند. متاسفانه این کودکان عزیز، هنوز هم شهروند درجه ۲ محسوب می شوند و نیازهایشان به خوبی دیده نمی شود.
او گفت: مهمترین درس در مدارس استثنایی، تربیت بدنی است که بزرگترین نیازمندی این کودکان به شمار می رود. توقع ما این است که رسانه ها این فرهنگ سازی را انجام دهند و صدای این بچه ها را به گوش مسئولان برسانند.
به گزارش ایسنا، رقابت های بخش پسران به مدت ۴ روز برگزار خواهد شد و سپس از روز شانزدهم تا بیستم مردادماه نیز مسابقات در بخش دختران با حضور ۲۲ دختر شیرازی و ۳۵۸ نفر از سایر استان ها، در سه رشته دو و میدانی، تنیس روی میز و گوی رانی برگزار خواهد شد.
همچنین ۳۰ نفر به عنوان ناظر و داور از استان های مختلف کشور به برگزاری مسابقات کمک می کنند.
انتهای پیام