آن‌چه مورد توجه بازدیدکنندگان اندونزیایی قرار گرفت

پل طبیعت و روش تولید سوهان و عرق‌گیری سنتی مورد توجه مدیران آژانس ملی تحقیقات و نوآوری اندونزی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد، این گروه اندونزیایی از مرکز آسمان نمای گنبد مینا، خانه خلاق هزاره، میدان مشاهیر، پل طبیعت، گذر گردشگری و بوستان آب و آتش در دو ساعت بازدید کردند که به زعم‌شان جذاب‌ترین بخش‌های جاذبه‌های منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد، پل طبیعت و گذر گردشگری بود.

چرایی قرمزرنگ بودن پل طبیعت، معماری پل و احداث آن روی بزرگراه، همچنین چگونگی متصل کردن دو پارک به وسیله این پل، عمده‌ترین پرسش‌هایی بود که این گروه مطرح کردند.

یکی دیگر از جذابیت‌های منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد برای گروه مدیران آژانس ملی تحقیقات و نوآوری اندونزی، بازدید از گذر گردشگری و غرفه‌های صنایع دستی بود که چگونگی روند تولید سوهان و عرق‌گیری سنتی برای آن‌ها پرسش‌برانگیز و جالب بود.

کارگاه تولید سوهان

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1402051106890
  • خبرنگار :