مدرن‌سازی شالیکوبی‌ها منجر به افزایش کیفیت و کاهش ضایعات برنج می‌شود

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد با بیان اینکه مدرن‌سازی شالیکوبی‏‌ها منجر به افزایش کیفیت و کاهش ضایعات برنج می‌شود، تصریح کرد: روند تجهیز و نوسازی این واحدها رو به افزایش است.

 محمد هادی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه شهرستان محمودآباد دارای ۸۶ واحد کارخانه شالیکوبی با ظرفیت ۱۰۰ هزار تن است، گفت: این ۸۶ واحد در بازدید نظارتی این شهرستان پایش شد و از این تعداد، ۵۴ واحد شالیکوبی مدرن است.

وی افزود : ۳۵ واحد شالیکوبی مدرن در بخش مرکزی و ۱۹ واحد در بخش سرخ رود مشغول فعالیت هستند.

هادی‌ زاده با اشاره به اینکه مدرن‌سازی شالیکوبی‏‌ها منجر به افزایش کیفیت و کاهش ضایعات برنج می‌شود، اظهار کرد: روند تجهیز و نوسازی این واحدها رو به افزایش است.

 وی یادآور شد: مدرن‌ شدن کارخانه‌های شالیکوبی علاوه بر اینکه ضایعات برنج را کاهش می‌دهد بلکه موجب افزایش کیفیت برنج سفید می شود و کاهش ضایعات برنج می ‏تواند منجر به بهبود وضعیت اقتصادی خانوارها شود.

پایش ۲۴۳ فروشگاه کالاهای اساسی محمودآباد

هادی‌زاده تصریح کرد: برای تثبیت قیمت کالاهای اساسی در بازار، از ابتدای امسال تاکنون حواله توزیع ۸۰ تن اقلام اساسی در این شهرستان صادر شد.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد کالاهای کشاورزی توزیع شده را شامل برنج، مرغ منجمد، گوشت قرمز، شکر، روغن و تخم مرغ اعلام کرد.

 به گفته هادی‌زاده، این مقدار اقلام اساسی شامل ۳۰ تن  شکر،  ۴۰ تن مرغ منجمد  و  ۱۰ تن گوشت قرمز منجمد بوده که از طریق شبکه‌های منتخب اعم از تعاونی‌های مصرف، فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای و واحدهای صنفی مختلف توزیع شد.

او خاطرنشان کرد: با هدف رصد و پایش بازار کالاهای اساسی توزیع شده، ۲۴۳ مورد پایش با حضور اکیپ نظارت و بازرسی این شهرستان انجام شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402051106827
  • خبرنگار : 50617