اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی تولید سینمای ایران ۵ عضو اصلی و یک عضو علیالبدل هیات مدیره و عضو اصلی و علیالبدل بازرس این اتحادیه را معرفی کرد.
به گزارش ایسنا، مجمع عمومی عادی سالانه اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی تولید سینمای ایران، با حضور اعضای مجمع برگزار شد.
در این مجمع پس از فرایند رایگیری، موسسههای «روشنا فیلم» به نمایندگی امیرحسین سحرخیز، «گیتی فیلم» به نمایندگی محمد آلادپوش، «رسانه فکر فردا» به نمایندگی معصومه فردشاهین، «پیشگامان سینمای دیجیتال» به نمایندگی فرشاد بشیرزاده و «موسسه صدای امواج نوفه» به نمایندگی نادر رضایی به مدت ۲ سال به عنوان هیات مدیره اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی تولید سینمای ایران و «موسسه فرا دید هنر ماندگار» به نمایندگی بهنام عسگری و «نمای سیم سورن» به نمایندگی از جمشید قدرتی به عنوان عضو علیالبدل هیات مدیره انتخاب شدند.
همچنین در این مجمع، موسسه «پیشگامان سینمای آریا» به نمایندگی هومان شیدرنگ به عنوان بازرس اصلی اتحادیه مراکز فنی و پشتیبانی تولید سینمای ایران و موسسه «آوای خلیج فارس» به نمایندگی ابوالقاسم کاظمی به عنوان بازرس علیالبدل به مدت یکسال انتخاب شدند.
فیلم کوتاه «فوران» به میز تدوین رسید
فیلم کوتاه «فوران» به نویسندگی محمد ذوالفقاری و با تهیهکنندگی و کارگردانی مشترک سینا رفیعی و محمد ذوالفقاری پس از پایان فیلمبرداری به مرحله تدوین رسید.
«فوران» داستان دختری است که پس از آسیبهای شدید روحی به دلیل فوران احساسات ناشی از گذشته به سوی انتقام میرود و...
سانای امیرآبادی، محمد ذوالفقاری، مهدی سلطانی و ...در این فیلم کوتاه نقش آفرینی کردهند.
مدیر فیلمبرداری: پویان اسدالهپور، تدوین و صداگذاری: سینا رفیعی، طراح صدا و آهنگساز: فربد رفیعی، اصلاح رنگ و نور: پویان اسدالهپور، مدیر تولید: امین برون، مدیر تدارکات: شهداد مبصر، مشاور کارگردان: زهرا خسروشاهی، مشاور رسانه: علی کیهانی، طراح صحنه: محمدحسین ثابت، طراح لباس: رومینا علیشاهی، گریمور: پارمیس سپهره، منشی صحنه: رها آویژه، دستیار اول کارگردان: محمدحسین محمدزاده، برنامه ریز: پارسا فارسی، گروه کارگردانی: محسن عطار، آرمین جبار اصل، دستیار اول فیلمبردار: سجاد عرب، گروه نورپردازی: علی جاور ، سجاد عرب، دستیار طراح صحنه: پرهام شاهسون، سارا خوش آب، پانیذ فرازمند، دستیار برنامه ریز: رضا خزائی، گروه تولید: آرمین میرباقری، آرمین پارسامهر، امیر راد، رادمهر جواهری، مجری طرح: کارگاه سینمایی آوا، طراح تیزر و پوستر: استودیو کلاژ، دیگر عوامل هستند که در این فیلم کوتاه کارگردان را همراهی کردهاند.
آخرین مصوبات شورای پروانه ساخت آثار غیرسینمایی
شورای صدور پروانه ساخت آثار غیر سینمایی با ساخت ۳ عنوان فیلم کوتاه داستانی و ۱ عنوان فیلم بلند داستانی و ۱ عنوان فیلم مستند غیرسینمایی موافقت کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، در جلسات اخیر شورای پروانه ساخت آثار غیر سینمایی، با ساخت فیلم کوتاه داستانی: «گل به خودی» به تهیهکنندگی، نویسندگی و کارگردانی سید مسعود حسینی، «پیر مرد مجبور میشود» به تهیهکنندگی حسین سلیمی، نویسندگی و کارگردانی علی اله یاری، «عصر تقلید» به تهیهکنندگی سامان بهرام پور، نویسندگی خشایار کمالی روستا و کارگردانی ایمان هنرکار، فیلم بلند داستانی «شصت و یک» به تهیهکنندگی و کارگردانی سید یاسر اجاق فقیهی و نویسندگی احسان کارآموز راوری موافقت شد.
همچنین فیلم مستند «بدون انقضاء» به تهیهکنندگی و کارگردانی داود علیشاهی بروجنی و نویسندگی سنا ماندنی، محسن اخوان لیمودهی و داود علیشاهی موفق به کسب پروانه ساخت غیر سینمایی شد.
شروع مجدد"سه شنبه های مبارک"و برگزاری کارگاه خیمه شب بازی
نمایش"سه شنبه های مبارک"به نویسندگی و کارگردانی سیاوش ستاری از این هفته میزبان علاقمندان می شود و تماشاگران می توانند بعد از برنامه به صورت رایگان موزه خیمه شب بازی ایران را ببینند.
علاقمندان جهت بازدید از این موزه، روزهای پنج شنبه و جمعه از ساعت۱۵ الی۲۰ و سایر روزها از طریق رزرو تلفنی با شماره ۰۹۰۳۴۹۹۰۲۸۵ می توانند تماشاگر این مجموعه باشند.
"سه شنبه های مبارک" که با برپاکردن خیمه در فضای کافه مانا میزبان علاقمندان می شود، با به حرکت درآوردن مبارک،سقا و دیگر عروسک های دلنشین لبخند بر لب تماشاگران می آورد.شهرزاد مبرهن، صفرعلی محمدزاده و مریم نظر تواسونی هم عروسک گردانی این نمایش را به صورت چرخشی به عهده دارند.
علاقهمندان برای تهیه بلیت این نمایش میتوانند به سایت تیوال مراجعه کنند.
شروع برگزاری کارگاه های آموزشی در خانه موزه خیمه شب بازی
خانه موزه خیمه شب بازی ایران در راستای گسترش فعالیت های خود، کارگاه های آموزشی را در این مجموعه برگزار می کند.
اولین کارگاه در راستای فعالیتهای موزه، ورک شاپ "آشنایی مقدماتی با نمایش خیمه شب بازی"است که توسط سیاوش ستاری برگزار می شود و هنرجویان با هنر نمایش خیمه شب بازی آشنا میشوند.
این کارگاه در دو رده سنی برگزار و از ۲۴ مرداد ماه آغاز به کار می کند.
دیگر کارگاه این دوره، ورک شاپ «سفال سازی با دست »است که توسط کاملیا نوحی در خانه موزه خیمه شب بازی برگزار می شود. این کارگاه نیز در دو رده سنی هشت تا دوازده سال و دوازده تا هفده سال از ۲۱ مرداد ماه آغاز به کار می کند.
اجرای «دایره» در شهرهای مختلف
نمایش «دایره» با طراحی و کارگردانی رضا عرفانی از دهم مرداد ساعت ۱۸ به صورت همزمان در تهران، مشهد و هفت شهر استان خراسان رضوی روی صحنه میرود.
نمایش «دایره» با طراحی و کارگردانی رضا عرفانی از دهم مرداد ساعت ۱۸ به صورت همزمان در تهران، مشهد و هفت شهر استان خراسان رضوی روی صحنه میرود.
«دایره» نمایشی تک نفره است که بخشهایی از آن به شیوه شورایی توسط بازیگر هدایت میشود و خاک متریال اصلی استفاده شده در اثر را تشکیل میدهد.
آرزو کریمی زند (تهران)، میترا محمدیان ( کاشمر)، سحر کاهانی ( نیشابور)، حکیمه خاکسار (تربت حیدریه)، سمانه پرتوی (مشهد)، زهره دینپور (قوچان)، مریم انصاری (گناباد) و فاطمه علیمیرزایی (سرخس) بازیگران نمایش «دایره» به تفکیک شهر هستند.
این اثر نمایشی تولید مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری استان خراسان رضوی است که از امروز دهم مرداد به صورت همزمان در تهران (سالن اصلی تالار مولوی)، مشهد (سالن نمایش حسین نوری) و هفت شهر خراسان رضوی شامل نیشابور (سالن نمایش بابک)، کاشمر (مجتمع فرهنگی هنری سرو)، تربت حیدریه (تماشاخانه هنر)، قوچان (تماشاخانه صورتک)، سرخس (سینمای پالایشگاه گاز شهید هاشمی نژاد) و گناباد (سالن نمایش اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی) روی صحنه میرود.
از دیگر عوامل نمایش عبارتند از سرپرست گروه: محمد حسنزاده، ویدئو آرت و صداگذاری: حمید ملیحی، آهنگساز: مهدی حسنی، ساخت ادوات صحنه: محدثه حدادپور، امور رسانه: نگار امیری، میترا رضایی، دستیاران کارگردان: مهدی احمدی و سید حسن میرنژاد، طراح پوستر و بروشور: حمید ملیحی،منشی صحنه: آیدا نوری، الهام مهاجریاصل، ریحانه سادات حسینی و ساجده شیردل، مشاوران:محمد حسن زاده، داود بنی اردلان، امیرحسین حریری، مهرداد کورش نیا و سید مسعود میرنیکزاد.
بلیتفروشی «دایره» از امروز (دهم مرداد) ساعت ۱۲ در سایت تیوال آغاز خواهد شد.
عاشقانه های «بچه های عاشورا» روایت می شود
نمایش«بچه های عاشورا« به کارگردانی پارسا پولادوند و نویسندگی منوچهر اکبرلو ۳ شب پایانی هر هفته به مدت ۷ هفته در تماشاخانه مبارک فرهنگسرای بهمن، روی صحنه می رود.
رضا شادالویی تهیه کننده نمایش بچه های عاشورا درباره چگونگی و زمان اجرای این نمایش گفت: این نمایش درباره اهمیت دادن به موضوع صلح، دوستی، اتحاد و همبستگی بین نوجوانان با تاکید بر مضامین اخلاقی در قالب داستانی است که ماجرای آن از برپایی مراسم تعزیه و عزاداری بچه های دو محله، به نمایش درآمده است.
وی ادامه داد: نمایش «بچه های عاشورا» با همکاری پژواک هنر ایرانیان از ۱۸ مرداد تا ۲۴شهریور ماه روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۱۹:۳۰ ویژه گروه سنی بالای ۸ سال در تالار مبارک فرهنگسرای بهمن برگزار می شود.
شادالویی درباره محتوای این نمایش گفت: در نظر داریم با استفاده از اجزای اصلی نمایش، موسیقی، حرکت، نور، صدا، طراحی لباس و... و برای برقراری ارتباط با مخاطب فضایی معنوی، دلنشین و جذاب را ترسیم کنیم.
تهیه کننده بچه های عاشورا در پایان تصریح کرد: ما معتقدیم باید درباره واقعه عاشورا به زبان گویای هنر به ویژه تئاتر صحبت کرد و به جرات شاید بتوان گفت جزء گروهایی هستیم که نمایش عاشورایی ویژه کودکان و نوجوانان را تولید کرده و به آن افتخار می کنیم که در این دستگاه معظم، نقش کوچکی ایفا کرده ایم.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است:گم شدن «علامت تکیه» بچه های محله پایین و پیدا شدن آن در تکیه محله بالا؛ منجر به این می شود که بچه ها درصدد هستند تا «علامت» تکیه شان را پس بگیرند و ...
انتهای پیام