به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری بیزنس اینسایدر، "میک رایان" ژنرال بازنشسته استرالیایی همچنین خطوط دفاعی که روسیه در داخل اوکراین ساخته را بسیار پیچیدهتر و مرگبارتر از آن چیزی دانسته که هر ارتشی در ۸۰ سال گذشته با آن روبرو بوده و تجربه کرده است.
وی به مجله اکونومیست گفت که شکستن این سیستمهای دفاعی به بهترین مهارتهای عملیاتی تسلیحات ترکیبی نیاز دارد.
اوکراین ضد حمله خود را در ژوئن سال جاری میلادی و پس از تاخیری بلندمدت آغاز کرد و هدفش باز پس گیری مناطق تحت کنترل نیروهای روسی در شرق و جنوب بود اما دستاورد شگرفی برایش در پی نداشت.
ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین گفته که این اقدامات و تلاشها به واسطه دفاع قوی که روسها از خود نشان دادند تحت تاثیر قرار گرفته است.
تصاویر ماهوارهای از وقتی که اوکراین برای آغاز این ضد حمله آماده میشد نشان میدهد که روسیه ۶۰۰ مایل خط مقدم خود را با مین، سنگر، موانع موسوم به "دندان اژدها" و همچنین خندقهای ضد تانک به شدت مستحکم و مجهز کرده است. زمینهای مینگذاری شده نیروهای اوکراینی را مجبور کرده تا برخی از ادوات پیشرفته مانند تانکهای غربی را رها کنند و با پای پیاده حرکت کنند.
مقامهای اوکراینی گفتهاند که خواستند از همان ابتدا پیشروی خوبی داشته باشند اما مجبور شدند منتظر تسلیحات غربی بمانند که این مساله باعث شد تا روسیه زمان بیشتری برای آماده شدن داشته باشد.
اوکراین همچنین وضعیت خود را با بیان اینکه بسیاری از واحدهایش هنوز به نبرد ملحق نشدهاند، توجیه کرده و زلنسکی اخیرا گفت که اقدامات اوکراین پس از تلاشهای گسترده مینزدایی در شرف سرعت گرفتن است. دیگران اما نبرد در اوکراین را به جنگهای صد سال پیش تشبیه میکنند.
کارشناسان به اینسایدر گفتند که ماهیت آهسته و سخت درگیریها و جنگ خندق به این معنی است که میدانهای نبرد در اوکراین مانند میدانهای جنگ جهانی اول به نظر میرسند، البته با ترکیبی از فناوری پیشرفتهتر.
"دیوید براملت"، یکی از نیروهای ویژه ارتش استرالیا که در عراق، افغانستان و اوکراین جنگیده گفت، درگیری در این کشور شرق اروپا بدتر از سایر کشورهاست. وی به دیلی بیست گفت، وقتی در عراق و افغانستان بود حمایت هوایی، اطلاعاتی، شناسایی و جاسوسی وجود داشت.
انتهای پیام