سیدمهدی قویدل امروز ۹ مرداد ماه در تشریح این خبر افزود: در بازدید و بازرسیهای دورهای که باحضور مدیران استانی از حوزههای قضائی انجام شد، مشکلات و کمبودهایی در حوزه راه و ترابری مطرح شد که عدم وجود زیرساخت مناسب، امکانات و استراحتگاه در جاده کرمان- دیهوک- مشهد مقدس از جمله این مشکلات بود.
وی با اشاره به اینکه در این رابطه با معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه نیز مکاتبه انجام شده، گفت: با پیگیری دکتر جهانگیر، موضوع بصورت ملی از طریق رئیس سازمان حفاظت محیط زیست پیگیری و خواسته شده که اقدامات قانونی جهت صدور مجوز برای ساخت استراحتگاهها و مجتمعهای رفاهی بین راهی به منظور کاهش تصادفات و حوادث جادهای، پیشگیری از حوادث احتمالی و جلوگیری از سوء استفاده مجرمین، عوامل ذیربط نسبت به رفع نواقص ذکر شده اقدامات قانونی را بعمل آورده و همین رفع نواقص موجود معمول شود.
قویدل تصریح کرد: این جاده از جمله پروژههای ملی است که در جدول شماره یک پیوست قانون بودجه(مخصوص پروژههای ملی) تعریف شده و هرساله بودجهای از طرف سازمان برنامه و بودجه به آن اختصاص داده میشود.
معاون دادگستری استان کرمان با اشاره به موقعیت جغرافیایی و تزانزیتی جاده کرمان-راور- دیهوک، عنوان کرد: این جاده محل تردد مسافران و زائران استانهای شرق و جنوب شرقی کشور به سمت مشهد مقدس و ترانزیت کالا از سمت جنوب به شمال شرقی کشور و کشورهای آسیای میانه است.
وی ادامه داد: باتوجه به اهمیت و حساسیت موضوع امنیت و رفاه شهروندان، زائران حرم امام رضا (علیه السلام) و ترانزیت و ... توجه به این معضلات و تسریع در حل آن حائز اهمیت است.
قویدل به تردد زیاد خودروهای سبک و سنگین در این محور اشاره کرد و افزود: بیش از ۴۰۰ کیلومتر مسیر کرمان_ راور_دیهوک از پهنه کویر میگذرد که علیرغم شرایط جغرافیایی، آب و هوایی و خرابی آسفالت جاده تا کیلومترها آبادی و تاسیسات رفاهی برای رفع خستگی رانندگان و ارتقاء امنیت جاده وجود ندارد لذا اقتضا دارد مسئولان استانهای کرمان و خراسان جنوبی ایجاد زیرساختهای لازم در این محور مهم ترانزیتی را در اولویت کاری خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه سرمایهگذارانی برای ایجاد زیرساخت مناسب در طول مسیر اعلام آمادگی کردهاند، گفت: متاسفانه مجوزهای لازم برای تاسیس این واحدها از سوی سازمان محیط زیست صادر نشده است.
انتهای پیام