حجت الاسلام والمسلمین میرشمس اکبرحسینی در نشست تخصصی «رسانه زینبی» که به همت سازمان بسیج رسانه استان گیلان در حسینیه شاهد و ایثار رشت برگزار شد، مسئولیت خبرنگاران را بسیار سنگین و خطیر دانست و اظهار کرد: موضوع رسانه موضوع جریان سازی است و رسانه ها می توانند جریان هدف داری را در جامعه ترسیم کنند.
وی با بیان اینکه خداوند متعال برای همه انسان ها مرتبه امتحان و ابتلا را قرار داده است، افزود: همه جوامع پیوسته در حال امتحان و ابتلا هستند و مادامی که انسان حیات دارد، مورد امتحان و آزمایش الهی قرار می گیرد.
این استاد حوزه و دانشگاه، با اشاره به تاکید قرآن کریم بر مواجهه انسان ها با امتحان الهی، تصریح کرد: خداوند متعال هیچ جامعه و قوم و فردی را رها نکرده و حتی انبیا و اولیای الهی نیز در معرض امتحان قرار گرفته اند.
حجت الاسلام اکبرحسینی، آحاد جامعه را فارغ از زمان و مکان و جایگاه خاص، پیوسته در معرض امتحان الهی دانست و ادامه داد: مومن بیش از دیگران در معرض امتحان و ابتلاست تا جایگاه حقیقی ایمانش بروز و ظهور داشته باشد و خالص شود.
وی ولایتمداری و اطاعت پذیری را سخت ترین امتحان الهی دانست و متذکر شد: هر کسی از عهده این امتحان الهی بر نمی آید و لذا رسانه ها وظیفه توجه دادن جامعه نسبت به جایگاه ولایت را بر عهده دارند.
این کارشناس دینی، گریه کردن برای امام حسین(ع) بدون درک جایگاه امام را بی فایده دانست و عنوان کرد: خیلی ها برای امام حسین(ع) گریه می کنند، اما فقط گریه می کنند.
وی با اشاره به خطبه عظیم حضرت زینب کبری(س) در تبیین حادثه کربلا، اضافه کرد: گریه برای امام حسین(ع) باید هدایت کننده باشد و موجب شناخت جایگاه امام و ولایت شود.
حجت الاسلام اکبرحسینی، با بیان اینکه دشمن اثرگذاری عزاداری های حسینی را فهمیده و لذا می خواهد ما فقط اشک بریزیم، خاطرنشان کرد: عزاداری های ما باید به دشمن شناسی ختم شود، زیرا امام حسین(ع) و یارانش شهید شدند تا دشمن را معرفی کنند و لذا کار اصلی رسانه ها دشمن شناسی است.
وی از رسانه ها خواست درگیر حاشیه ها نشوند و تاکید کرد: رهبر انقلاب همواره بر مسئله فرهنگ و کار فرهنگی تاکید فرموده اند و لذا روحانی و مداح و رسانه باید معرفی دین را در دستور کار قرار دهد.
این استاد حوزه و دانشگاه، با بیان اینکه دشمن می خواهد ما را به خودمان مشغول کند تا از اصول غافل شویم، گفت: اصل اساسی دین خدا، ولایت است و ساختار ولایت توانسته دین را تا به امروز حفظ کند و لذا دشمن می خواهد ولایت را بزند.
وی ترویج خرافات درباره عاشورا را کار دشمن برای مقابله با تاثیرگذاری قیام امام حسین(ع) دانست و اضافه کرد: دشمن این همه خرافه و انحراف را برای کربلا مطرح کرده تا اصل و ریشه به وجود آمدن کربلا را فراموش کنیم.
حجت الاسلام اکبرحسینی از رسانه ها خواست انحراف دشمن را برای مردم تبیین کنند و یادآور شد: باید از ابزار رسانه برای معرفی دین خدا استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه در نظام اسلام ولایت مبناست؛ نه افراد، عنوان کرد: در انتخابات ها هم باید ولایتمداری را مبنا و ملاک قرار دهیم و افرادی را انتخاب کنیم که بیشترین ولایتمداری و اطاعت پذیری را دارند.
این کارشناس دینی، اغتشاش سال گذشته را پاسخی به «ما می توانیم» دولت سیزدهم دانست و اظهار کرد: دشمن اغتشاش را به راه انداخت تا کار دولت برای مبارزه با فساد و بهبود شرایط اقتصادی به نتیجه نرسد، زیرا دشمن فهمید که این دولت برنامه دارد و می خواهد کشور را به جلو پیش ببرد.
وی وظیفه رسانه ها را تحلیل مسائل جهت تنویر افکار عمومی دانست و گفت: رهبر انقلاب همواره بر انعکاس کارهای انجام شده در کشور تاکید دارند تا مردم بدانند چه جایگاهی در دنیا داریم.
حجت الاسلام اکبرحسینی با بیان اینکه امروز دشمن به شدت از ما می ترسد و احساس خطر جدی کرده است، افزود: ایران تنها کشوری است که در مقابل کفر ایستاده و دشمن می داند که اگر ایران را زمین گیر کند، اسلام را زمین گیر کرده است.
وی با اشاره به نقش محوری ایران در دنیا، خاطرنشان کرد: توازن قدرت در دنیا در حال چرخش است و لذا رسانه ها باید اقتدار و توانمندی ایران را منعکس کنند؛ قدرت نظامی یکی از شاخص های اقتدار ایران بوده و لذا دشمن می خواهد جلوی حرکت ما را در عرصه های سیاسی و فرهنگی و اقتصادی و امنیتی بگیرد.
این استاد حوزه و دانشگاه هجمه سنگین دشمن علیه جمهوری اسلامی را در دنیا بی نظیر دانست و بیان کرد: در طول ۴۴ سال گذشته همواره با توطئه های سنگین دشمن مواجه بودیم و یک روز هم آرامش نداشتیم، اما در مقابل همه طراحی ها ایستادگی کرده ایم.
وی حضرت زینب(س) را رسانه کربلا دانست و تاکید کرد: حضرت زینب تا آخرین لحظات عمرش به معرفی دشمن و تبیین صحنه های کربلا پرداخت و لذا رسانه ها باید کار عاشورایی و زینبی کنند و صحنه ای که دشمن برای کشور و نظام ما ساخته را به مردم نشان دهند و در این راه ترس و نگرانی نداشته باشند.
انتهای پیام