سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اعلام کرد؛

جوجه ریزی ۱۵ میلیون قطعه ای در مازندران

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی ۱۴ میلیون و ۹۲۲ هزار قطعه‌ای در مرغداری‌های گوشتی استان تیرماه امسال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهادکشاورزی مازندران، محمدمهدی عباس زاده اظهار کرد: برای تامین امنیت غذایی و تنظیم بازار، تیرماه امسال ۱۴ میلیون و ۹۲۲ هزار و ۷۹۰ قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های گوشتی استان مازندران انجام شد. 

وی به تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجه کشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، جوجه ریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان در سامانه سماصط اشاره کرد و گفت: تیر ماه امسال ۱۴ میلیون و ۹۲۲ هزار و ۷۹۰ قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی استان انجام شد.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی مازندران افزود: تیرماه امسال ۵۵ میلیون و ۲۱۳ هزار و ۴۰ قطعه جوجه گوشتی در کارخانجات جوجه کشی و ۲۸ میلیون و ۲۰۰ هزار و ۳۸ قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.

عباس زاده با اشاره به جوجه ریزی ۱۴ میلیون و ۹۲۲ هزار و ۷۹۰ قطعه ای در مزارع مرغ گوشتی و جوجه ریزی ۲۶۹ هزار و ۸۶۶ قطعه ای در مزارع مرغ مادر گوشتی استان در تیرماه امسال، پیش بینی کرد با این تعداد جوجه ریزی، ۲۷ هزار و ۴۷۳ تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

وی یادآور شد: ۹۴۳ هزار و ۳۳۶ قطعه از جوجه ریزی های انجام شده در تیرماه امسال از نژاد آپلاس، ۳ میلیون و ۱۹۱ هزار و ۲۷۳ قطعه از نژاد آرین، ۹ میلیون و ۹۸۸ هزار و ۵۶۱ قطعه از نژاد راس و ۷۹۹ هزار و ۶۲۰ قطعه از نژاد کاب بود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۸ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402050804614
  • خبرنگار :