مدیرکل تصفیه امور ورشکستگی قوه قضائیه:

راه‌اندازی شعب ویژه رسیدگی به پرونده‌های ورشکستگی در استان‌ها ضروری است

مدیرکل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضائیه با تاکید بر اینکه راه‌اندازی شعب ویژه رسیدگی به پرونده‌های ورشکستگی و آموزش مداوم نیروهای اداری و قضائی ادارات تصفیه و امور ورشکستگی ضروری است، گفت: قانون ورشکستگی یک قانون حمایتی بسیار خوب است و باید به نحوی از این قانون استفاده شود که زمینه سوء استفاده افراد از مزایای این قانون فراهم نشود.

محمدعلی نوابی هشتم مرداد ماه در شورای معاونین دادگستری استان کرمان و در ارتباط ویدئو کنفرانس با روسا و دادستان‌های سراسر استان، اظهار کرد: وقتی دادگاه به پرونده‌های مربوط به ورشکستگی ورود می‌کند، باید تمام مسائل را رسیدگی کرده و با حساسیت نسبت به صدور حکم اقدام نماید.

وی افزود: ورشکستگی شمشیر دو لبه است و می توان از آن خوب یا بد استفاده کرد و اگر به درستی مورد استفاده قرار گیرد، حمایت از بستانکاران واقعی ورشکسته محقق و اگر به خوبی انجام نشود به ضرر بستانکاران خواهد بود.

نوابی با بیان اینکه ورشکستگی موضوعی تخصصی است، تصریح کرد: به منظور ایجاد رویه یکسان در کشور، راه‌اندازی ادارات تصفیه امور ورشکستگی با صلاحیت استانی در سیاست‌های قوه قضائیه مورد تاکید قرار گرفته است.

مدیرکل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضائیه با اشاره به اینکه ورشکستگی واقعیتی است که نمی‌توان اصل آن را حذف کرد، ادامه داد: مقررات حوزه ورشکستگی، حمایتی است و باید در محاکم توجه شود که صدور حکم ورشکستگی به نحوی انجام شود که جلوی سوءاستفاده برخی افراد از این قانون حمایتی، گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه نقش محاکم در تشخیص قبول یا رد ورشکستگی بسیار قابل توجه است، تاکید کرد: در حوزه ورشکستگی خلاءهای قانونی وجود دارد اما با قوانین موجود نیز می‌توان اقدامات مناسبی را به انجام رساند.

نوابی بیان کرد: در صورتی که ادارات تصفیه امور ورشکستگی با نیرو، تجهیزات و تسلط کامل به قوانین به اجرای ماموریت‌های خود بپردازند، می‌تواند به توسعه اقتصادی شهر کمک کند.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان نیز در این نشست اظهار کرد: اداره تصفیه و امور ورشکستگی در استان کرمان نوپا است و نیاز به حمایت‌های آموزشی دارد.رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: اداره تصفیه و امور ورشکستگی استان راه اندازی شده است و تمامی پرونده های مربوط به این حوزه در این اداره به صورت متمرکز مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه بیان کرد: روسای دادگستری‌ها باید وقتی پرونده ورشکستگی در محاکم ثبت می‌شود، به مرکز استان اطلاع دهند تا این پرونده‌ها به صورت متمرکز در استان مورد رسیدگی قرار گیرد.

حمیدی افزود: در اوضاع اقتصادی فعلی جامعه افراد زیادی به دنبال استفاده از مزایای قانون ورشکستگی هستند و از این رو در کنار رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تصفیه و امور ورشکستگی باید به تقصیر، تقلب و ... نیز با جدیت رسیدگی شود. 

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۸ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402050804458
  • خبرنگار : 50187