به گزارش ایسنا، گروههای پژوهشی و فناور توانمند برای ارائه راهحل در این حوزه باید تا روز سهشنبه، دهم مردادماه ۱۴۰۲ پروپوزال و پیشنهادهای خود را از طریق سامانه غزال به نشانی ghazal.inif.ir ارسال کنند.
جایگزینی جزئی یا کامل انسان در فرآیندهای آزمایشگاهی روند روبه رشدی است که در دهه ۱۹۶۰ آغاز و در دهههای بعد تثبیت شد. این روند نتیجه دلایل مختلفی است. از یک طرف، اتوماسیون فرآیندهای آزمایشگاهی، متکی بر پیشرفت در میکرومکانیک، میکروالکترونیک و علوم میکروکامپیوتر است. از طرف دیگر، توسعه محصولات جدید و حل مشکلاتی که قبلا با آنها مواجه نشده بودیم، به شدت به کار آزمایشگاهی وابسته است.
کاهش هزینه، یکی دیگر از اهداف روند رو به رشد اتوماسیون است. حذف تدریجی مشارکت انسان در فرآیندها یا مراحل آزمایشگاهی، هرجا که امکانپذیر و معقول باشد، بازده اقتصادی را بهبود میبخشد و هزینه عملکرد را کاهش میدهد. پردازش تعداد زیادی نمونه برای تعیین چند جزء، کاهش مشارکت انسانی برای اجتناب از خطا، کاهش هزینهها، کاهش مصرف نمونه و یا معرفها و تسهیل یک تکنیک یا روش تجزیهای از دیگر فواید اتوماسیون در شیمی تجزیه است.
در این طرح قصد بر آن است که یک پلتفرم اتوماتیک آنالیز شیمیایی به روش فوتومتری طراحی و ساخته شود. در فاز اول این طرح که نمونه آزمایشگاهی آن ساخته شده است، سیستم اندازهگیری اتوماتیک با دو معرف به صورت تمام اتوماتیک طراحی و ساخته شده است. در فاز دوم این پروژه، طراحی و ساخت دستگاه آنالیز اتوماتیک چندگانه مدنظر است.
اعلام آمادگی برای مشارکت در اکتساب فناوری حاصل از این فراخوان تحقیقاتی و ارائه درخواست تنها برای شرکتها و شتابدهندههای دانشبنیان مجاز است. درخواستی که بیشترین تناسب را با الزامات این اکتساب فناوری داشته باشد، انتخاب و به عنوان «مشارکتکننده» برای مذاکرات تکمیلی به هسته پژوهشی مقتضی معرفی خواهد شد.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، علاقهمندان میتوانند تا ۱۰ مردادماه سال جاری پروپوزال خود را در قالب Word از طریق سامانه غزال به نشانی ghazal.inif.ir ارسال کنند و جهت ارتباط با کارگزاری داناشریف با شمارههای ۰۹۰۲۵۵۵۵۴۷۱ و ۰۲۱۸۸۴۸۶۸۵۲ تماس بگیرند.
انتهای پیام