حجت بیرانوند در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در بحث کیفیت نان عوامل متعددی وجود دارد، از کشاورز که بذر خوبی انتخاب میکند تا سیلوها، کارخانه آرد، شرایط حمل، محل نگهداری آرد، کارگری که آنرا آماده میکند و ... همه تأثیر دارند.
وی ادامه داد: ما سعی میکنیم گندمی که به کارخانه آرد تحویل میدهیم استاندارد باشد، کیفیت گندم لرستان نسبت به میانگین کشوری پایین نیست ولی ما تلاش میکنیم کیفیت آنرا بالا ببریم.
بیرانوند تصریح کرد: مشکل اصلی ما در نیروی انسانی است چراکه بحث کیفیت نان خیلی مهم بوده و در آموزشهای ما و فنی و حرفهای دورههایی در این رابطه برگزار شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان ادامه داد: تفاوت آرد ما با آرد کامل این است که وقتی آرد را الک میکنیم سبوس روی آن میماند اما به طور مثال در کارخانه آرد اراک آرد را به شکلی پودر میکنند که امکان الک کردن آن وجود ندارد که فعلاً در کارخانجات استان این ظرفیت را نداریم.
وی در رابطه با وزن نان تصریح کرد: سامانه و طرحی که وزارت اقتصاد پیشبینی کرده در این رابطه نیز سرفصلهایی دارد.
بیرانوند با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۷۵۰ هزار تن ظرفیت ذخیرهسازی گندم در لرستان داریم، بیان کرد: ما میتوانیم گندم کشاورزان را با ۱۲ درصد اُفت خریداری کنیم، که قبل از تبدیل به آرد از سیستم بوجاری عبور کرده که تمام ناخالصیها را جدا میکند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان ادامه داد: کارخانه آرد نیز از این ناخالصیها در موارد مختلف استفاده کرده و برای آنها درآمدزایی دارد.
انتهای پیام