دکتر عیسی توحیدی با بیان اینکه طرح پرداخت تسهیلات به بیماران سرطانی، صعب العلاج و خاص و نابارور از مهر سال گذشته آغاز شد، گفت: حوزه سلامت اسفراین موفق شد با همکاری بانک عامل، تا ۹۰ درصد از تسهیلات متقاضیان خود را پرداخت کند.
وی با اشاره به اینکه ۵۵۶ بیمار به بانک معرفی شدند که ۵۰۰ نفر آن ها وام درخواستی را دریافت کردند، افزود: از این تعداد، ۱۹۵ نفر جزو لیست مادران نابارور بودند که وام درمان به آن ها تعلق گرفت.
به گفته توحیدی، سقف پرداخت تسهیلات به اسفراین از سوی وزارت متبوع، ۲۸ میلیارد تومان بود که خوشبختانه ۲۴ میلیارد و ۲۷۰ میلیون تومان به بیماران سرطانی، صعب العلاج و خاص و نابارور تعلق گرفت.
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی اسفراین، مدت زمان پرداخت این تسهیلات را تا یکم مرداد ۱۴۰۲ عنوان کرد و گفت: سقف پرداخت این نوع تسهیلات از سوی وزارت بهداشت بسته شده و بیماران برای دریافت وام مراجعه نکنند.
واحد شناسایی بیمار مرگ مغزی در اسفراین مستقل شد
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی اسفراین با بیان اینکه تمام بیمارانی که دچار سانحه مغزی می شدند، برای تایید مرگ مغزی به مرکز استان منتقل و از آنجا برای اهدای عضو به مشهد اعزام می شدند، گفت: خوشبختانه با پیگیری های بسیار و با دستور رئیس مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت، واحد شناسایی اعضای پیوندی اسفراین از دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی مستقل شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی اسفراین، دکتر توحیدی افزود: با استقلال این مرکز، تمام مراحل ارزیابی و تایید بیماران برای اهدای عضو در شهرستان اسفراین انجام و بعد از تایید، اهدای عضو بیمار در مشهد انجام می شود.
وی با بیان اینکه ۳ متخصص در رشته های داخلی، مغز و اعصاب و بیهوشی با معرفی وزارت بهداشت مشخص می شوند که بیماران را ارزیابی و برای اهدای عضو معرفی کنند، ادامه داد: تسریع در روند اجرای کار و کاهش اعزام بیمار به مرکز استان برای اهدای عضو، از مهمترین مزایای استقلال واحد شناسایی اعضای پیوندی اسفراین است.
انتهای پیام